Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Pałac Królewski w Oslo, Norwegia: Mężczyzna starł się z gwardią królewską

Jakby był biały to by się z nim tak nie p🤬lili

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-29, 12:50 1
"Jakby był biały to by się z nim tak nie p🤬lili"

A skąd wiesz? Bo taka wersja pasuje do twojej wizji świata?
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-29, 13:24
Ja p🤬le... Ale z was debile....

Po prostu pokaz że cz🤬chy zaczęły stosować prawo białych przeciwko nam.

1. Cz🤬ch sprowokował wartowników. Na filmie to oni pierwsi go szturchają. On nawet nie dotkną żadnego z nich.
2. Czarny odchodzi. Zero agresji.
3. Wartownicy za nim lecą i go jebią na ziemię. On nie stawia oporu...
4. Czarny i jego wspólnik, który to nagrywa wygrywają w sądzie w c🤬j kasy
5. A wy dalej walcie konia ćwoki że czarnego biali zeszmacili...
Zgłoś
metyoo 2023-07-29, 14:38 4
Pan_Cernik napisał/a:

Ja p🤬le... Ale z was debile....
Po prostu pokaz że cz🤬chy zaczęły stosować prawo białych przeciwko nam.
1. Cz🤬ch sprowokował wartowników. Na filmie to oni pierwsi go szturchają. On nawet nie dotkną żadnego z nich.
2. Czarny odchodzi. Zero agresji.
3. Wartownicy za nim lecą i go jebią na ziemię. On nie stawia oporu...
4. Czarny i jego wspólnik, który to nagrywa wygrywają w sądzie w c🤬j kasy
5. A wy dalej walcie konia ćwoki że czarnego biali zeszmacili...

ale ty k🤬a łupi jesteś! bo wartownicy zaczepiają turystów... wszędzie to działa tak samo, zawsze znajdzie się idiota, który wystawi nerwy takiego wartownika na próbę! wrzuć nagranie od początku, w którym widać podchodzącego ne🤬da do wartowników, a ci od razu rzucają się na niego, wtedy dorzucę się do tego wyimaginowanego odszkodowania!
Zgłoś
Yogurt 2023-07-29, 15:26 2
Powinni zgłosić, że im małpa z zoo uciekła i ludzi zaczepia
Zgłoś
Lomzak1 2023-07-29, 16:15 1
Po co im ta broń? Tylko przeszkadza.
Zgłoś
sard 2023-07-29, 16:22 2
Tylko czasu się z nim p🤬lili, a mogli od razu odstrzelić i byłoby jednego przestępcy i gówna mniej.
Zgłoś
420710247365 2023-07-29, 16:25 1
Co za p🤬dy z tych Norwegów. Przy Pałacu Buckingham za zaczepianie gwardzisty taki typ dostałby od razu plombę w ryj i by leżał.
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-29, 17:21
metyoo napisał/a:

ale ty k🤬a łupi jesteś! bo wartownicy zaczepiają turystów... wszędzie to działa tak samo, zawsze znajdzie się idiota, który wystawi nerwy takiego wartownika na próbę! wrzuć nagranie od początku, w którym widać podchodzącego ne🤬da do wartowników, a ci od razu rzucają się na niego, wtedy dorzucę się do tego wyimaginowanego odszkodowania!

I własnie o to chodzi tępy matole, że cz🤬ch im nic nie robi. A co za tym idzie, nie daje im powodu do obezwładnienia.

Wyraźnie półgłówku napisałem...
Czarny ich sprowokował, po czym spokojnie odszedł. I k🤬a nie mieli ani powodu, ani podejrzewam prawa* jego zatrzymywać w ten sposób...
Czego k🤬a w tym prostym tekście nie rozumiesz??????

*Jeśli jest to faktycznie Gwardia Królewska, to może mieć prawo interwencji tylko w przypadku bezpośredniego zagrożenia rodziny królewskiej. Czyli np. jeśli by ktoś chciał się przedostać na teren, którego pilnują.
A takie działanie jak zatrzymanie bez powodu w przestrzeni publicznej, może być zarezerwowane wyłącznie dla policji.
Czyli może się okazać że oni nie mieli nawet prawa go zatrzymywać, a to znaczy przekroczenie uprawnień.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-29, 17:35
Widać, że Koko jest synem wodza swojej wioski i chciał jako emisariusz spotkać się z lokalnym królem. Ma paszport dyplomatyczny więc stąd ta powściągliwa reakcja straży
Zgłoś
patmon 2023-07-29, 18:02
Hah, miód na moje stare ślepia biały, rudy, młody i silny.... Nie, nie jestem pedałem, .... Pięknie małpę złożył
Zgłoś
gambit997 2023-07-29, 18:30
Bo to był Pan murzyn...
Zgłoś
mazga50 2023-07-30, 2:40 2
Pan_Cernik napisał/a:

I własnie o to chodzi tępy matole, że cz🤬ch im nic nie robi. A co za tym idzie, nie daje im powodu do obezwładnienia.
Wyraźnie półgłówku napisałem...
Czarny ich sprowokował, po czym spokojnie odszedł. I k🤬a nie mieli ani powodu, ani podejrzewam prawa* jego zatrzymywać w ten sposób...
Czego k🤬a w tym prostym tekście nie rozumiesz??????
*Jeśli jest to faktycznie Gwardia Królewska, to może mieć prawo interwencji tylko w przypadku bezpośredniego zagrożenia rodziny królewskiej. Czyli np. jeśli by ktoś chciał się przedostać na teren, którego pilnują.
A takie działanie jak zatrzymanie bez powodu w przestrzeni publicznej, może być zarezerwowane wyłącznie dla policji.
Czyli może się okazać że oni nie mieli nawet prawa go zatrzymywać, a to znaczy przekroczenie uprawnień.

Kolo prowokuje wartownika na służbie. Poszarpał się z nimi, posprzeczał, nie słuchał poleceń i sobie poszedł, a ty kretynie myślisz, że to zaczepki pod klubem i "on nic nie zrobił". Otóż ciężki debilu, wartownik MUSI zareagować w takim wypadku nawet, gdyby sm🤬ch czy białas powiedział, że to "prank". Tyś się chyba w jakiejś lewarskiej komunie chował?

Zrobiłbyś to pod jednostką wojskową, to by ci dupę odstrzelili i jeszcze medal im dali i nagrodę, młotku.
Zgłoś
Wiewór 2023-07-31, 2:53
Ale ten hycel co przybiegl to wie jak sie malpy lapie. Szybko sobie poradzil z mokebe

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś