Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Norweska flaga bez krzyza w dzien uchwalenia konstytucji
konto usunięte • 2013-11-05, 20:15
Wrzucam w absurdy dnia codziennego, bo to k🤬a jeden wielki absurd. Moge zrozumiec tolerancje, to przeciez nic dziwnego miec w dupie poglady innego czlowieka. Niestety, NRK, czyli norweski, publiczny nadawca radiowo-telewizyjny ma zamiar w przyszlorocznych obchodach 17. maja, dnia ustalenia konstytucji, wyretuszowac bialo-niebieski krzyz ze swojego symbolu narodowego. Krzyz nie bedzie widoczny podczas nadawania relacji, poniewaz, tutaj uwaga, to nic innego, jak tylko LOKOWANIE ZNAKU RELIGIJNEGO, ktory moze obrazac inne grupy kulturowe.

Stacja tlumaczy sie, ze to nie moralne, aby publiczny nadawca telewizyjny bawil sie w propagande. NRK uwaza, ze obchody 17. maja maja na celu integrowac obywateli, a nie ich dzielic. Nooo, tak k🤬a, polecam sie przejechac do Oslo. Murzyneiro na kazdym kroku, a personalnie uwazam, ze od dluzszego czasu zaczelo tam po prostu jebac.

Dziwi mnie tylko, ze tak bardzo nacjonalistyczny kraj - swieto ustalenia kontytucji jest traktowane na serio - daje sie tak dymac. 17. maja obywatele wychodza na ulice, uczestnicza w obchodach ubrani w stroje ludowe, dlatego ciezko mi jest zrozumiec, jak i kto mial taki zajebisty pomysl. Ocene zostawiam Wam, powodzenia.

Bez polskich znakow, niestety, przepraszam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-06, 8:29
A najlepsze w tym jest to, że symbol krzyża nie jest wynalazkiem chrześcijan.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 8:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SebaD 2013-11-06, 8:44
Podać źródło albo GTFO...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 9:53 1
theofficeprofessional.com/job-interview-red-flags

Dobry troll, dobry bool doopy katoli, masz piwo
Zgłoś
~Vladimir 2013-11-06, 11:41
Księżyc dla księży
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 12:22
Skandynawia upada.Rysuje się tragiczna przyszłość, gdzie emirat północny i kalifaty zachodnie będą napierać na wschód.
Zgłoś
Isami 2013-11-06, 14:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kurczak94 2013-11-06, 16:42
Ronoaro napisał/a:

O kuźwa za niedługo będą likwidować sKRZYŻowania, bo to też lokowanie produktu chrześcijan.

No w Częstochowie powstaje już kilka nowych rond

Co prawda rondo jest skrzyżowaniem o ruchu okrężnym, ale to pojęcie rzadko używane.
Zgłoś
ellsworth 2013-11-06, 18:17
Uważacie, że to absurd? Tak? Chyba nie pamiętacie co się stało u nas, więc łapcie to: komuniści ukradli Orłu Białemu koronę ponieważ "lokował" arystokratyczno-monarchistowski ustrój. Nie trzeba aż do Norwegii się wybierać by takie absurdy znaleźć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 10:08
Ale nie mogę zaprzeczyć, że dzisiejsze czasy są cięższe dla bogobojnych konserwatystów tylko niepokojące, że na razie po każdym oświeceniu był romantyzm...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem