Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Witam!

Absurd to absurd i z góry napiszę, że tych c🤬tych tam wszystkich to od razu powinno się wystrzelać
Cytat:

Norwegian women reported rape in Dubai: - Convicted of sex outside marriage

A Norwegian woman has been sentenced to imprisonment for one year and four months in Dubai after she reported a rape.

- The woman reported a rape to the police in Dubai, but was not thought of this. We have been told that she herself was instead sentenced to one year and four months. The judicial system here has obviously taken the information she has given them and meant that she is guilty of anything, says Gisle Meling, a priest in the Seamen's Church in Dubai.

W skrócie dla niekumatych: Kobieta została zgw🤬cona przez 4 ciapciaków w Dubaju i zgłosiła to na policję. W następstwie zgłoszenia została skazana na rok i 4 miesiące ciupy za seks pozamałżeński

Można żartować, że po c🤬j wyszła z kuchni, jednak zawsze było wiadomo, że jedynie co tamci mają we łbie to
Do gazu

Dla zainteresowanych poniżej link z koślawym tłumaczeniem gugla:
translate.google.com/translate?hl=&sl=no&tl=pl&u=http%3A%2...

Pozdro 3.14159265359
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kikutnik666 2013-07-19, 15:37 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belzedup666 2013-07-19, 15:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-07-19, 15:55 1
kikutnik666 napisał/a:

Dosc obszernie mamy opisane to np. w TVNach 24

Wiarygodniejszy już dla mnie jest chyba FAKT
Zgłoś
Sylarr 2013-07-19, 15:59
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 16:17 1
Kurde. Ja sie nie mam zamiaru w tamte rejony wybierac, a wiem jakie tam jest powalone prawo.
Po cholere to zglaszala - jak bylo wiadome, ze ucierpi przez to jeszcze bardziej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 17:16
Zgłoś
trebeter 2013-07-19, 17:59 1
co por🤬ala to jej
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 19:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 21:19
ale to Dubaj! Coś mi tu śmierdzi...
Zgłoś
wsza104 2013-07-19, 22:07
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 23:14 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem