👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

606 napisał/a:
@up
narcyzm, ponieważ nie jestem zainteresowany osiągnięciami "naszych" w sporcie, który kompletnie mi zwisa? Mhm, ok.
Ty z pewnością kibicujesz polskiej reprezentacji w KAŻDYM możliwym sporcie i o wszystkim wiesz, bo tylko dzięki temu nie jesteś narcyzem?![]()
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - to znaczy wyciągasz pojedyncze zdanie z wypowiedzi i traktujesz je jako jej sens. Pewnie dlatego tobie podobni ciągle narzekają, że media kłamią (choć media robią to samo - to znaczy, odnoszą się w swoich komentarzach do części, nie do całości - a to ze względu na takich bystrzaków jak ty).
Napisałeś: "to jest właśnie normalna postawa". Ja odpowiedziałem, parafrazując: "wszystko co robisz ty i każde zachowanie zgodne z twoimi poglądami, uważasz za normalną postawę. Dlatego jesteś narcyzem - nie dopuszczasz myśli, że to jednak ty jesteś "nienormalny"".
Reasumując: gdybym był tobą, powiedziałbym: "każdy normalny człowiek śmieje się z 606." Ale jestem sobą, dlatego mówię: "istnieje taki zbiór w zbiorze wszystkich ludzi, którego każdy desygnat - człowiek śmieje się z 606" (użyłem języka quasi-formalnego, byś tym razem nie wyciągnął mylnych wniosków).

Cytat:
Polaczki pewnie mysla, ze wszystkie biora sterydy, ale "nasza justysia" jest czysta
W dzisiejszym sporcie zawodowym już nawet golfiści nie są czyści, liczy się tylko hajs i pożywka dla ciemnej masy.
Osobiście uważałem że nie powinna biec z powodu kontuzji, bieganie z tą złamaną stopą mogło ją wykluczyć definitywnie jeżeli kontuzja by się zaostrzyła.
Jednak Justyna pobiegła i wygrałą, brawo jej za to
Jednak Justyna pobiegła i wygrałą, brawo jej za to

Hejterom Bjoergen przypominam, ze Kowalczyk też złapali na dopingu
A co do zwycięstwa sprzed paru dni, szacuneczek

A co do zwycięstwa sprzed paru dni, szacuneczek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie