Film o małych feministkach albo czyjejś chęci by nimi były. Cieszy ogromna ilość łapek w dół
(ahh, te trafione w społeczną świadomość akcje google...).
95% dobranych aktorek są ciemnawe co by nie rzec czarne i czasami gdzieś się przewinie biała i żółta...
(paradoksalnie żółtków wg proporcji ras tego spotu też jest niewielu na Ziemi).
no bo dziś dzień murzyńskiej/arabskiej dziewczynki i przy okazji pedofila
osobiście zachęcam do minusowania tego "dzieła"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lepiej to zminusować na YT; większy zasięg. Niechaj sadol działa!
konto usunięte
2017-10-11, 20:33
Ja bym r🤬ał te wszystkie "aktorki"
konto usunięte
2017-10-11, 22:16
Up
Z ciekawości obejrze filmik.
konto usunięte
2017-10-11, 23:49
konto usunięte
2017-10-12, 2:50
zwolnij Bender bo wylewu dostaniesz i czarna pielegniarka bedzie twojego siusiaka myla:)
konto usunięte
2017-10-12, 19:07
Polskie dziewczyny też powinny powiedzieć nie obcinaniu im łechtaczek i ślubom ze starymi dziadami, ale nie, tutaj ciemnota i gnój.
Akcja "wolność" i zablokowana możliwość dodawania komentarzy

HAHAHA!
Dodawanie komentarzy do filmu wyłączone? Czemu?
Wszystkiemu winni biali hetero faceci którzy pracują, to najgorsza patologia, nie ma nic gorszego, rasistowskie ścierwa! Gdyby tak każdego zastąpić murzynem, arabem czy cyganem świat byłby piękny!
jakim cudem jest to na sadolu??!!!
konto usunięte
2017-10-14, 10:18
konto usunięte
2017-10-15, 0:33
porażka ma 50tyś w góre i jednie 29k w dół, ten femini to zaraza którą traktują jako wolność só (wolność negatywnego zadnia jest nielegalne) to tak jakby mili akceptować innych a inni nie, feministki i kobiety mają więcej praw dalej im mało, po co ten striptiz gówniaków, by pedo miał do czego obciągać komara? w deepweb jest dla nich coś lepszego
PS gówno mnie obchodzi ze jakaś baba ma okres i maja ciężej facet nie święta krowa, ma stres i musi jeszcze dzielić go z babą bo takie ma prawo a prawa nalegać na spokój nie może, ludzie co dali takie praw to same c🤬ki i pedał co jaj nie mają zmienić zdania