📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3 filmik- ten łebek został ugodzony combo atakiem (zauważcie jak dostaje jeszcze butem w głowę
)

Ale tutaj sami znawcy są. Ciekawe kim jeszcze i co jeszcze przytrafiło się panu na filmiku nr 4. Jeszcze trochę a okaże się, że to sam Lech K. odprężający się jazdą na rowerku, by godzinę potem polecieć samolotem.

za 1 i 2 leci piwo,bo rozbawiły mnie odgłosy które wydają ;] Dobre na początek dnia ^^
Pierwszy filmik 10/10
drugi 9/10
trzeci 6.5/10 + 2 punkty za gościa z aparatem.
czwarty 9/10
piąty 7/10
drugi 9/10
trzeci 6.5/10 + 2 punkty za gościa z aparatem.
czwarty 9/10
piąty 7/10

Co do tego samobójstwa to nie wiem ale oglądałem filmik autorstwa jego kolegów na niebanalnej stacji TV4 jakieś 2 lata temu i wypowiadali się ze próbował 2 razy, raz się połamał i leżał prawie pół roku w gipsie potem spróbował jeszcze raz i umarł w szpitalu z powodu licznych ran wewnętrznych. ciekawe co mu rozsadziło od tego wypadku. A tak z 2 strony nie ważne jak było, bynajmniej jednego debila mniej na świecie.
Miranda napisał/a:
Ale tutaj sami znawcy są. Ciekawe kim jeszcze i co jeszcze przytrafiło się panu na filmiku nr 4. Jeszcze trochę a okaże się, że to sam Lech K. odprężający się jazdą na rowerku, by godzinę potem polecieć samolotem.
Ma imię i nazwisko tego gościa i zamiast sprawdzić sobie w wikipedii woli trollować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie