Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nowa drukarka
Konto usunięte • 2011-01-31, 17:55

i te profesjonalne pakowanie paczki..
Zgłoś
Bananowy_Rumcajz 2011-02-01, 5:03 1
nie wiem co to jest, ale od c🤬ja ludzi w dzisiejszych czasach ma wadę wymowy?!
Zgłoś
Danam 2011-02-01, 5:36
no nie chciał, przecież nie chciał być idiotą...
Zgłoś
Pozun 2011-02-01, 6:43 1
drukarka mi spadla i c🤬j hahahaha a ja nie mam
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-01, 7:08
skutki "bezstresowego wychowania"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-01, 7:11
Ja jestem ciekaw skąd tyle negatywnych emocji wywołanych przez tego całkiem sympatycznego gościa z filmu. Co k🤬a zazdrościcie mu chwilowej popularności w necie czy tej nowej drukarki?
Zgłoś
avalanch 2011-02-01, 8:37
To wszystko przez te włosy ><
Zgłoś
postapokaliptycznyadam 2011-02-01, 9:07
voila poznajcie mateusza

podpis użytkownika

Death isn't pretty... for pretty ones
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-01, 9:11
a taka ładna drukarka była Amerykańska

Właśnie dostał otwartą paczkę z poczty polskiej widać jak ją rozrywa
Zgłoś
daymaker 2011-02-01, 9:37
Do Canona i350 są tanie tusze
Zgłoś
sanderus 2011-02-01, 9:42
o ale widać że ładny sprzęt foto ma ;]

Nie zasługuje na niego ! niech mi go odda !!!!!
Zgłoś
skafa2 2011-02-01, 9:45
oj jak boli oj jak boli...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-01, 10:07
a mógł chłop drukować...
Zgłoś
TurboDymoMan 2011-02-01, 10:40
mateusz ty pierdoło!
Zgłoś
~tedwaha 2011-02-01, 10:56

To może napiszę przepis na Eliksir Szczytowego Debilizmu
Składniki:
-Jakiś Rupieć (dowolny)
-Jakieś opakowanie (poczto podobne)
-Komputer, internet, kamera(podstawa każdego takiego eliksiru)
-Babcia(w celach dekoracyjno-uprawdopodabniających)
-Młotek

Sposób przyrządzenia:
Mieszamy wszystkie składniki oprócz młotka i wrzucamy do poczekalni na pół dnia), po paru postawionych piwach czuć już wyraźnie fejmuchowaty aromat.
Po dłuższej lub krótszej chwili (Iloraz inteligencji autora jest odwrotnie proporcjonalny do ilości odwiedzin) możemy w międzyczasie zacząć podniecać się własną głupotą i przy okazji zmusić innych do zobaczenia naszych owoców pracy.
Nie zapomnijcie o Babci! Doda to niepowtarzalnego smaku i poprawi ogólny wygląd. (Jak nie macie Babci pod ręką może dodać cokolwiek )
Gdy eliksir nabierze mocy, możemy zacząć go degustować i upajać się jego potęgą. Oczywiście w razie odstępst od przepisu zamiast eliksiru szczytowego debilizmu można otrzymać eliksiry idiotyzmu, kretynizmu a nawet niezwykle rzadki u nas eliksir dobrego poczucia humoru i zrozumienia istoty portalu sadistic.pl SADISIC K🤬A JEGO MAĆ PL ,a nie mylić z ŚMIESZNE.PL
Tymczasem eliksir debilizmu uderza do głowy, może to powodować swędzenie włosów, wypadanie sutków i długo utrzymującą się niekontrolowaną erekcje
Moc eliksiru mierzymy w piwach, podczas sprawdzania jak bardzo stężyliśmy własny debilizm trzeba uważać aby przez przypadek nie rozwinąć komentarzy. Nagle może się okazać że wcale wam nie jest potrzebny taki eliksir skoro jesteście już koncentratem i z waszej głupoty leje pół polski. Uczucie prestiży, sławy i poczucia akceptacji wśród sadystów maleje wykładniczo wraz z każdym szydzącym z was komentarzem i tutaj posłużymy się tajemnym składnikiem-młotkiem
Chwytamy go mocno oburącz i z całej siły nap🤬lamy się w czoło (Jeśli brakuje wam siły poproście Babcie o pomoc ), uczucie rosnącego krwiaka mózgu i ciekawe doznania semantyczno-kolorystyczne ukoją wstyd i żal do siebie Dla pewności jebnijcie się jeszcze z trzy razy dla pewności

I na koniec meritum tego całego wywodu:
Zanim coś p🤬lniesz koniecznie sprawdź w pasku adresu czy ci się nie pop🤬liły strony i czy masz pod ręką młotek Prewencyjne jebnięcie w głowę za pomocą młotka oszczędzi wszystkim trochę nerwów i K🤬A PISANIA
Gadać do słupa a słup dupa, z takimi filmikami to na młotki nie wyrobicie

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-01, 11:14 ]
Czerwony jest dla moderatorów!

To będzie na różowo

podpis użytkownika

Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-01, 10:59 1
ustawione i glupie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie