📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja wam deske do grobu przybije:)
Łapcie 2 część:
Tu już chyba jest na wykończeniu
Łapcie 2 część:
Tu już chyba jest na wykończeniu
bolkov napisał/a:
Widząc coś takiego jestem w pełni za aborcją..
A teraz takie pytanko do Twojego głupiego komentarza, co pomoże aborcja w takim przypadku? No chyba, że jesteś jasnowidzem i wiesz, co z płodu wyrośnie. Poza tym ten przypadek nie kwalifikuje się raczej na odstrzał. Po prostu dzieciak sobie jaja robi.
Nawet jeśli robi sobie jaja, to nie zmienia faktu, że trzeba być skończonym kretynem, żeby taki filmik nagrać. A co dopiero wrzucić do sieci!

a ja myslalem ze to moj mlodzy brat jest roz**bany!!! przy nim wysiada
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie