Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nowa generacja muzyki
Konto usunięte • 2013-02-17, 22:27
Calkiem niezła interpretacja muzyki ... w zasadzie 'ciekawe' jakby wyglądał ŁIKEND, w interpretacji tego Pana.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 0:09 1
Zgłoś
Darkstep 2013-02-19, 0:17
Niech se beszta Fluxa, Skrillexa.... ale od Knife Party, Datsika i Excisiona niech się odp🤬li

J🤬 was hejty!

podpis użytkownika

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 0:59 1
a mi tam się podoba, i c🤬j.
Zgłoś
surojak 2013-02-19, 1:06 1
do gazu
Zgłoś
koko_0 2013-02-19, 3:59
Ja p🤬le brzmi jakby go czarna mamba dymala w anusa :x
Zgłoś
Patrykon 2013-02-19, 4:20
"nowa generacja muzyki" ? po tytułach widzę że tu żadnej muzyki nie ma
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 7:50
Każda szmata która nie akceptuje innych gatunków muzyki niż swój ukochany, powinna wyłapać z miejsca soczystego kapcia na mordę.

Tak poważnie, słucham jednego, ale jebie mnie czego kto inny słucha i nie komentuje tego w jakikolwiek sposób, a co dopiero w tak agresywny.

Z ryja widać ze ta p*zda z filmu słucha jakiś ameliniów, ale jebie mnie to i nie mam zamiaru ingerować w jego prywatność.

Muzyka, jaka by nie była, ma pobudzać hormony szczęścia, aby człowiek czuł się lepiej. Skoro są różne gusta, to i typy muzyki są różne.

J🤬 hejtów, tych tutejszych i tych którzy tego nie przeczytają.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 9:12
Chłopak się wydurnia i całkiem dobrze mu to wychodzi, bo można się z tego pośmiać. Nie wiem skąd ta nienawiść. Chyba każdy z Nas ma w sobie jakiś pierwiastek pop🤬leńca, tylko nie każdy wrzuca go do neta. Filmik nie oznacza, że koleś zawsze się tak zachowuje.. Nie znasz go, a oceniasz, więc sp🤬alaj.. tylko chyba nie masz dokąd, bo Polska to idealne miejsce dla takiego hejtera jak Ty.
Zgłoś
Cossmos 2013-02-19, 9:39 1
Ktoś jeszcze potrzebuje dowodu na fakt, że człowiek pochodzi od małpy, czy to nagranie wystarczy?
Zgłoś
damian8718 2013-02-19, 16:07
ciekawe z którego psychiatryka sp🤬olił
Zgłoś
Maruda76 2013-02-19, 21:56
@maxiking Słuchaj synek. Za moich czasów taki pajac dostałby klapsa w zęby, poszedł popłakać i więcej się z takim gównem nie wychylał. A teraz nastały takie czasy, że wyznacznikiem zajebistości jest stopień pop🤬lenia. Im bardziej jesteś pop🤬lony tym jesteś wyżej w hierarchii pojebańców. I internet zaj🤬y filmikami gracjanów, waszekG, luntków i innych, którzy jedyne co mają do pokazania to stopień swojego debilizmu. Co najgorsze to się podoba i na to jest popyt.
Kiedyś, żeby być kimś, trzeba było być kimś Na tytuł gwiazdy, czy idola trzeba było zapracować. A teraz? - a teraz wystarczy wygrać jakiś program albo nakręcić filmik w którym pokazujesz, że jesteś bardziej p🤬lnięty niż reszta i już
jesteś k🤬a GWIAZGA_SUPERSTAR_CELEBRYTA_WOW!
Idiokracja rośnie w siłę.
A jak widzę jaki jesteś pełen podziwu dla jego kunsztu i warsztatu artystycznego to mnie po prostu kaftan zaczyna uciskać.
Ja p🤬le... Już widzę jak za kilka lat gimbusy będą wybierać prezydenta. Nasz kandydat jest najlepszy bo potrafi głośno bekać! albo Nasz jestlepszy bo długo i głośno pierdzi!
Zgłoś
misiekzmarsa 2013-02-19, 22:21
Chyba ma okres.
Zgłoś