Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Nowa Karta
konto usunięte • 2013-09-20, 18:10
Mój bank oferuje możliwość drukowania sobie zdjęć na kartę bankomatową. Jako , że mieszkam od jakiegoś czasu na wyspach to wiadome jest jak NASI KOCHANI RODACY podchodzą do kozojebców

Postanowiłem sobie wgrać takie oto zdjęcie na swoją nową kartę bankomatową.

Ciekawe czy będę mile obsługiwany w sklepach?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-20, 23:19
nazywasz się Card Holder ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 23:23
twojamloda napisał/a:

nazywasz się Card Holder ?

Cwaniak, odkąd pamiętam przy mandatach nazywał się Prawo Jazdy
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 23:39
dobry pomysł ,mam ten sam bank
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 0:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 0:16
Zły bank wybraliście głupcy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 0:33
@sobek85

Ze świnią chodzi o to, że według koranu świnia i pies są zwierzętami nieczystymi,i jakikolwiek kontakt z nimi grozi utratą kozich dziewic w niebie ;_;(a tak swoją drogą, to jesteś na sadisticu i o tym nie wiesz )
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 0:48
ty zawadiako, ty!
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 0:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yeloneck 2013-09-21, 10:00
Ale z Ciebie rebeliant...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-21, 15:34 1
oj tam, taki milusi prosiaczek, kto by się przejmował
Zgłoś
Bila 2013-09-21, 16:23
@CanisL,odwagi zabrakło to uroczą świnkę sobie zapodałeś.

Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 0:05
Bila napisał/a:

@CanisL, odwagi zabrakło to uroczą świnkę sobie zapodałeś.

Obrazek

No nie zabrakło. Tylko , że bank weryfikuje zdjęcie które mam mieć drukowane , a te które tu podałeś jednak by nie przeszło.
Taki regulamin posiada bank
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem