👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jestemdarkiem
widzę jest tu człowiek mający głowę nie po to by chłonąć pseudoprawicowe brednie, a po to, żeby jej użyć w celu wnioskowania, że ten pan z muszką tylko i wyłącznie jest w stanie mieszać w głowie dzieciakom, a nie zmienić kraju w jakikolwiek sposób na lepsze.
widzę jest tu człowiek mający głowę nie po to by chłonąć pseudoprawicowe brednie, a po to, żeby jej użyć w celu wnioskowania, że ten pan z muszką tylko i wyłącznie jest w stanie mieszać w głowie dzieciakom, a nie zmienić kraju w jakikolwiek sposób na lepsze.

Pącki napisał/a:
Jak zagłosujecie na KNP jak porządny obywatel, to takich dewiacji nie będzie dochodziło.
Czy aby to prawda ?

Prawda jest taka, że obecny rząd to szajka złodziei bez planów na przyszłość, więc na NICH wogóle nie warto głosować

i o to chodzi darku i o to chodzi, ale niestety ludzie coraz później dojrzewają do niektórych spraw.

Pącki napisał/a:
Znasz się widzę na polityce jak Pudzianowski na balecie. KNP jest przeciwne unii europejskiej ale co ja będę z kucem dyskutował, który tak jak rodzice zagłosuje na PIS/PO/PSL/TR bo tak trzeba (czytaj: tak dyktuje tvn)Żal mi Cię chłopcze
uwielbiam ta retoryke kucow korwina:) nie jestes jego milosnikiem to jestes pedalem, zydem, lewakiem, gwalcisz male dzieci, no i obowiazkowo ogladasz tvn

@up
Widzę lubisz etykietować ludzi wyssanymi z palca stereotypami. Jakie to parszywe a zarazem lewe... i do tego modne!
Widzę lubisz etykietować ludzi wyssanymi z palca stereotypami. Jakie to parszywe a zarazem lewe... i do tego modne!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie