Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sylarr 2014-01-05, 19:47 5
Szlachcic_Cygański, nie dziwie ci się, że wolisz c🤬ków, bo sam nim jesteś brudny cyganie.

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
DeX3r 2014-01-05, 19:48
Przecież w niemczech już jest nowa turcja
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 19:50
Sylarr napisał/a:

Szlachcic_Cygański, nie dziwie ci się, że wolisz c🤬ków, bo sam nim jesteś brudny cyganie.

Sugerujesz się nickiem? Mam typowo nordycką urodę. Obrazek w awatarze to moja podobizna, tyle że ja mam nieco krótszą brodę. Ty zapewne jesteś jakąś wschodnioeuropejską mieszanką. Więc klękaj przed panem, k🤬o.
Zgłoś
trabus 2014-01-05, 19:54 1
Ja p🤬le, żeby do gett internet podciągać. Loaloa i Cygański c🤬j czy jak wam tam, uważajcie, żeby się wam karton nie podjadał od tych gigabajtów gówna wrzucanego tutaj
Zgłoś
Licho5 2014-01-05, 19:58 31
Zgłoś
Kobyle Caco 2014-01-05, 20:00 8
i znowu widzimy jak to sadistic zamiast zostać się ostoją czarnego humoru stał się k🤬idołkiem wąsatych januszów, sebów z blokowisk i narodowców, nie wspominając już o korwinistach.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:07 5
Kobyle Caco napisał/a:

i znowu widzimy jak to sadistic zamiast zostać się ostoją czarnego humoru stał się k🤬idołkiem wąsatych januszów, sebów z blokowisk i narodowców, nie wspominając już o korwinistach.

To co tu jeszcze robisz? Masz bó(U)l dupy jak wąsaty Janusz.
Zgłoś
Cyrk 2014-01-05, 20:10 1
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Efekt maksa-kolonko... Ciężki przypadek.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon
Masz prostaku.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:18 1
Cyrk napisał/a:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon
Masz prostaku.

Pewnie myślisz, że mnie zagiąłeś. Lumpie, sparafrazowałeś słowa kolanki i myślisz, że wklejając link do wikipedii wzbudzisz szacunek, bo sam z siebie rzekomo interesujesz się tak mało popularnym zagadnieniem. W Polsce również mamy przedstawicieli "semickich genuf". I to całkiem pokaźną liczbę...
Zgłoś
ellsworth 2014-01-05, 20:21 3
bialyidumny napisał/a:

oby brudasów wykończyła jakaś porządna bakteria, przy ich przyroście naturalnym (c🤬k = c🤬k *5)

Zamiast narzekać, bierz się za płodzienie dzieci.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:22
ellsworth napisał/a:

Zamiast narzekać, bierz się za płodzienie dzieci.

Pewnie odeprze, że cywilizacyjne wygody mu na to nie pozwalają.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:29
a u nas czemu nie pisze cebuland albo inna kalafiornia?
Zgłoś
Cyrk 2014-01-05, 20:33 1
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Pewnie myślisz, że mnie zagiąłeś. Lumpie, sparafrazowałeś słowa kolanki i myślisz, że wklejając link do wikipedii wzbudzisz szacunek, bo sam z siebie rzekomo interesujesz się tak mało popularnym zagadnieniem. W Polsce również mamy przedstawicieli "semickich genuf". I to całkiem pokaźną liczbę...

Słuchaj głupku. Gdybyś sobie zadał trud dokształcenia się w temacie ZANIM się wypowiesz to byś wiedział, że najpierw pogłoski, a następnie potwierdzone doniesienia o takiej broni są dostępne dłużej niż trwa twoje nędzne życie. Chciałem być uprzejmy i podać ci źródło, gdzie mógłbyś zacząć szukać tych dowodów, ale skoro jesteś zwykłym prostakiem, który rozumuje w kategoriach "zagiąć/nie zagiąć", to nie będę więcej tracić na ciebie czasu...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:36
Cyrk napisał/a:

Słuchaj głupku. Gdybyś sobie zadał trud dokształcenia się w temacie ZANIM się wypowiesz to byś wiedział, że najpierw pogłoski, a następnie potwierdzone doniesienia o takiej broni są dostępne dłużej niż trwa twoje nędzne życie. Chciałem być uprzejmy i podać ci źródło, gdzie mógłbyś zacząć szukać tych dowodów, ale skoro jesteś zwykłym prostakiem, który rozumuje w kategoriach "zagiąć/nie zagiąć", to nie będę więcej tracić na ciebie czasu...

Napisz jeszcze, że sam wzbogacałeś treść! Oryginalnie po hebrajsku. Albo doszedłeś do tego artykułu wpisując "jak unyceztfić c🤬kuf". Debil.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-05, 20:55
Raz zatrzymaliśmy c🤬ków pod Wiedniem to i drugi raz zatrzymamy. Tylko tym razem europa będzie tonęła w c🤬ckim gównie a my będziemy normalnym krajem i dobrze im tak za zostawienie nas na pastwę losu podczas wojen.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie