📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
NucinoFerrari napisał/a:
Dzięki! Miło :*
To pięta jednej znajomej po upadku z wysokości. Zrosło się...
Grubo, nie chcę cię martwić ale podobny temat przechodziłem, wbity gwóźdź w piętę taki z palety centralnie w piętę i zatrzymał się na okostnej, ból no k...a tak z 5 miesięcy , antybiotyki itd. Dopiero pomogła mi taka maść co to się koniom kopyta smaruje jak mają infekcję
Heniu76 napisał/a:
Grubo, nie chcę cię martwić ale podobny temat przechodziłem, wbity gwóźdź w piętę taki z palety centralnie w piętę i zatrzymał się na okostnej, ból no k...a tak z 5 miesięcy , antybiotyki itd. Dopiero pomogła mi taka maść co to się koniom kopyta smaruje jak mają infekcję
Kolego daj mi namiar na tę maść please! Od 4 dni nie staję na piętę, kto wie może być potrzebna...
Nie wiem jak to się nazywa bo dostałem od weterynarza w kubku ale jak 4 dzien to normalne że napieprza. Wkład żelowy z lodówki pomaga i miałem też wkładkę do butów z wycięta dziurą na pięcie tam gdzie był wbity gwóźdź. Od tamtej pory jak przechodzę koło palet to patrzę pod nogi a gwoźdź był nie byle jaki bo paleta z Australii a tam drewno twarde.
NucinoFerrari napisał/a:
Dzięki! Miło :*
To pięta jednej znajomej po upadku z wysokości. Zrosło się...
Kurde, wyglada trochę jak łańcuch rowerowy... 😵💫
JoSeed napisał/a:
Kurde, wyglada trochę jak łańcuch rowerowy... 😵💫
Robota fachowców z Bundesrepublik Deutschland. Klinika Berlin. U nas chyba by nie dali rady...
NucinoFerrari napisał/a:
Kolego daj mi namiar na tę maść please! Od 4 dni nie staję na piętę, kto wie może być potrzebna...
Masz
ECLIPSE Blue Horse Gel .
Heniu76 napisał/a:
Masz
ECLIPSE Blue Horse Gel .
Serdeczne Bóg zapłać! Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie