wspaniały układ taneczny i genialny wątek miłosny to wszystko dostajemy od młodzieżowej formacji sparks. Gnać do sklepu po płyty.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
szkoda że nie ma ujemnych piw bo z checia za to dziadostwo bym przyfasoli z 10 takich!
WTF z tobą kolego ? dzieci maja jakas pozytywna zajawke i robia to jak umieja z pomoca doroslych, ktorzy nie maja sprzetu ani umiejetnosci -ale serce.
A moze Cie to dziwi bo nie ćpają, nie chleją i nie siedzą przed kompem 24/7 jak Ty ?
pff
WTF z tobą kolego ? dzieci maja jakas pozytywna zajawke i robia to jak umieja z pomoca doroslych, ktorzy nie maja sprzetu ani umiejetnosci -ale serce.
A moze Cie to dziwi bo nie ćpają, nie chleją i nie siedzą przed kompem 24/7 jak Ty ?
pff
wygląda jak wygląda ... a kasa leci
One wyrosną na solarystyczne egoistyczne su.i a on na pedantycznego cio.owskiego pedzia ... chociaż może i nie koniecznie
piwa nie stawiam bo zmarnowałem aż kilka minut oglądając to ... COŚ
One wyrosną na solarystyczne egoistyczne su.i a on na pedantycznego cio.owskiego pedzia ... chociaż może i nie koniecznie
Abra napisał/a:
JEST GŁÓWNA bravo dla adminów i modernatorów
czy miłość znajdzie mnie tatayaya
...
Witamy zioma z demotów...
PS. Na stronie ich stronie znalazłem:
Sparks napisał/a:
Kielecka Formacja Młodzieżowa SPARKS otrzymała Złotą Płytę za sprzedaż ponad 25 tysięcy egzemplarzy
płyty pt. „Koncert na dwa serca”. 21 grudnia 2008 roku młodziutka formacja SPARKS otrzymała
wielką nagrodę za swoją debiutancką płytę. Nastąpiło to na dużej scenie Kieleckiego Centrum Kultury
przed występem światowej sławy tenora MARKA TORZEWSKIEGO z zespołem.
Zespół SPARKS wykonał specjalnie przygotowaną mieszankę przebojów muzyki klasycznej.
Yeah!
Nieoficjalnie dowiedziałem się, że jedna z tych dziewczynek jest córką jakiegoś urzędasa z Kielc - podobno to jej w sporym stopniu pomogło odnieść sukces
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
i jeszcze z kielc...