👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Andy Blueman
świeta racja, jeszcze nie było wzmianki o Dawidzie z Getta, który potrafi grać z jednego CDJa
świeta racja, jeszcze nie było wzmianki o Dawidzie z Getta, który potrafi grać z jednego CDJa

Whiteroom napisał/a:
@Andy Blueman
świeta racja, jeszcze nie było wzmianki o Dawidzie z Getta, który potrafi grać z jednego CDJa![]()
Tudzież pendrive'a

czytając te komentarze sądzę, że użytkownicy są na tyle młodzi, że jeszcze nie zapoznali się z Bennym Hillem
orwell14 napisał/a:
Nie ma to jak zgrywać eksperta mimo, ze się w dupie było i gówno widziało.
Ale czy ja źle powiedziałem?

Jedni wolą słuchać i WIDZIEĆ jak twórcy grają (improwizacje, solo, "czucie" muzyka) a inni wolą słuchać kilku melodyjek którym towarzyszy gibiący się przy panelu jak rezus "muzyk".
I zaznaczam że w każdym gatunku są muzyczne perełki (w muzyce elektronicznej również jak najbardziej), ale nie w tym gównie co podają w tv (tłuczenie basu i dodanie kilku prostych dźwięków).
Dziękuję

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie