Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak dla aborcji.
Trochę się twoi starzy spóźnili z tym. Wobec tego możemy cię zastrzelić, będzie humanitarnie przynajmniej.

Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post

Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post![]()
Nie wiedzialem ze discovery potrafi zrobic z prostego czlowieka takiego detektywa. Gratuluje !
Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post![]()
Witamy. Dziękujemy za ekspertyzę Tomku.

Fejk
Zgadzam sie w 100% ale mam inne argumenty.
Po 1sze. Jesli to jest obraz z kamery to dlaczego w tv nie widac jak leci pilka ?
po 2gie. Jesli sam bym tak wywalil pilka w tv to choc troche by sie on przesunal a tu nie drgna nawet o milimetr.
Cześć wszystkim. To mój pierwszy post
Moj tez wiec rowniez witam

Pozdrawiam,
Tomek

nie pie**ol tutaj takich farmazonów i nie wymądrzaj się
i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)

i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)
![]()
Tu się nie przeprasza, nie bądź miły bo i tak każdy zmiesza cię z błotem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie