Tak dla aborcji.
Trochę się twoi starzy spóźnili z tym. Wobec tego możemy cię zastrzelić, będzie humanitarnie przynajmniej.

Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post

Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post![]()
Nie wiedzialem ze discovery potrafi zrobic z prostego czlowieka takiego detektywa. Gratuluje !
Fejk. Po pierwsze nie trafił w środek, a to środek "siadł". Po drugie dzieciak brzmi jakby leżał sparaliżowany (bo jak dziecko rzuci piłkę to po nią biegnie, albo chociaż gdzieś indziej biegnie, a tu dzieciak "statyczny") a po trzecie koleś nie zawsze uderza w ekran w tym momencie jak na ekranie robi się "jaśniej".
Oraz: Cześć wszystkim. To mój pierwszy post![]()
Witamy. Dziękujemy za ekspertyzę Tomku.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!

Fejk
Zgadzam sie w 100% ale mam inne argumenty.
Po 1sze. Jesli to jest obraz z kamery to dlaczego w tv nie widac jak leci pilka ?
po 2gie. Jesli sam bym tak wywalil pilka w tv to choc troche by sie on przesunal a tu nie drgna nawet o milimetr.
Cześć wszystkim. To mój pierwszy post
Moj tez wiec rowniez witam

Pozdrawiam,
Tomek
Bądź pozdrowiony Szerloku !
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"

Na co dzień zajmuję się dziennikarstwem śledczym więc taki filmik nie jest dla mnie czymś świeżym, czy trudnym do rozszyfrowania. W każdym razie, dziękuję za słowa uznania.
Pozdrawiam,
Tomek
nieee no ale nie p🤬l tutaj takich farmazonów i nie wymądrzaj się bo to sadistic.
Miło nam Cię poznać Tomku.
Bądź pozdrowiony Szerloku !
Szerlok Tomek?

nie pie**ol tutaj takich farmazonów i nie wymądrzaj się
i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)

i do tego wszystkiego jeszcze przepraszam (bo zapomniałem, że znajdą się urażeni)
![]()
Tu się nie przeprasza, nie bądź miły bo i tak każdy zmiesza cię z błotem.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!@Magicalan
"Dlatego nie gra się w piłkę w domu. Dziękuję, dobranoc."
Dobranoc. Ale masz fajnie o 14.30 idziesz spać a ja k🤬a w robocie muszę siedzieć...
No widzisz... A ja czekając na kolejne matury op🤬lam się w domu

podpis użytkownika
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"