Widziałem sporo materialów na temat działalności ITD. Dzisiaj udało mi się zrobić własny materiał, który mam nadzieje uprzedzi sadolowych kierowców aby nie wciskać gazu do samego końca po minięciu fotoradaru - jak to zwykle robimy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
A dlaczego ten żółty bus stoi i cyka fotki na odcinku nie objętym znakiem niebieskim informującym o pomiarze prędkości?
A to nie ma takiego przepisu, że jakby przejechał szybko przez te 3 radary rozmieszczone w niedalekim odstępie od siebie to to sie liczy jako pojedyncze wykroczenie? Była kiedyś taka sprawa, co prawda tam chodziło o faceta co jeździł w kółko koło radaru i dostał kilkanaście zdjęć ale płacił raz
brt1529 napisał/a:
A to nie ma takiego przepisu, że jakby przejechał szybko przez te 3 radary rozmieszczone w niedalekim odstępie od siebie to to sie liczy jako pojedyncze wykroczenie? Była kiedyś taka sprawa, co prawda tam chodziło o faceta co jeździł w kółko koło radaru i dostał kilkanaście zdjęć ale płacił raz
Kara jest za przekroczenie prędkości. Jak nie zwolnisz i nie przekroczysz jej jeszcze raz to płacisz za jedno przekroczenie
Tak, chyba właśnie tak jest.
Poza tym to jest typowa wioska przelotowa i liczba fotoradarów jest tam chyba równa liczbie mieszkańców... No i który teraz dalej będzie pisał, że to dla poprawy bezpieczeństwa i trzeba jeździć bezpiecznie?
Poza tym to jest typowa wioska przelotowa i liczba fotoradarów jest tam chyba równa liczbie mieszkańców... No i który teraz dalej będzie pisał, że to dla poprawy bezpieczeństwa i trzeba jeździć bezpiecznie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie