Kołpaki szły do wyj🤬ia, więc dlaczego miałaby ich ni epołamać dla filmiku?
Ludzie codziennie wrzucają na swojego instagrama filmiki jedzenia na talerzu w nadzieji, że przybędzie im widzów i ni ebędą musieli chodzić do pracy.
Zrozumcie, że debile uwielbiają oglądać większych debili od siebie, żeby poczuć się lepiej, a te filmiki są odpowiedzią przedsiębiorczych ludzi na gigantyczną podaż.
Przepraszam, że burzę waszą błoga nieświadomość.
popyt*, panie 'biznesmen'.
Tyle razy już debili oglądałem, że znudziło mi się na nich patrzeć.
Musiałeś za często gapić się w lustro.

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...A tak serio, to jak można włożyć plastik pomiędzy śrubę i felgę? Jeśli śruba nie jest stożkowa? To chyba niepoważne... Oświećcie mnie, wszystkowiedzący Sadolowie.
W niektórych autach po prostu tak jest, że kołpaki są przykręcane, nie da się tego zrobić ot, tak sobie.
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
A tak serio, to jak można włożyć plastik pomiędzy śrubę i felgę? Jeśli śruba nie jest stożkowa? To chyba niepoważne... Oświećcie mnie, wszystkowiedzący Sadolowie.
Śruba do koła ma między gwintem a sześciokątem na klucz stożek, który wystaje ponad felgę po dokręceniu. Na ten stożek załapuje się kołpak. Kołpak ma dwa otwory większe, przez które się załapuje koło bez kołpaka i dwa otwory mniejsze, gdzie załapuje się śruby razem z felgą i kołpakiem. Przykład dotyczył kół czterośrubowych, przy nakrętkach i szpilkach sytuacja jest podobna. Nakrętki też mają stożek. Może też być tzw. kula zamiast stożka, ale to są szczegóły.
A tak serio, to jak można włożyć plastik pomiędzy śrubę i felgę? Jeśli śruba nie jest stożkowa? To chyba niepoważne... Oświećcie mnie, wszystkowiedzący Sadolowie.
Zacznijmy od tego że ten pojazd nie ma śrub a szpilki na stałe zamontowane w piaście. Podejrzewam że ktoś założył specjalnie wyprofilowane nakrętki aby ktoś dłużej musiał się męczyć z kradzieżą pod sklepem. Np:

Swoją drogą ciekawi mnie jej reakcja gdy zobaczyła że jej kołpaki za 3$ nie trzymają się tych wyprofilowanych felgach strukturalnych.
Zacznijmy od tego że ten pojazd nie ma śrub a szpilki na stałe zamontowane w piaście. Podejrzewam że ktoś założył specjalnie wyprofilowane nakrętki aby ktoś dłużej musiał się męczyć z kradzieżą pod sklepem. Np:
Swoją drogą ciekawi mnie jej reakcja gdy zobaczyła że jej kołpaki za 3$ nie trzymają się tych wyprofilowanych felgach strukturalnych.
Co to jest? Jakieś źródło?
Co to jest? Jakieś źródło?
Auto - Ford Fusion wersja US

Co do zdjęcia nakrętek wrzuciłem pierwsze lepsze podobne jak by ktoś miał za dużo wolnego czasu i chciał sobie takie coś zamontować to i miał by czas na znalezienie owych nakrętek pasujących do jego pojazdu.