Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
Adek1507 2013-05-07, 21:56
Ależ ja się z wami wszystkimi w pełni zgadzam.

@kkubam nie chwalę się samochodem ... gdybym miał ferrari to było by wskazane.
Zgłoś
smyndryl 2013-05-07, 22:29
Ciekawi mnie opcja patrolowania czymś takim parków. Dajmy na to stoi sobie grupka ludzików z jakimś alkoholem, bądź zakazanymi substancjami. No i słyszą rozbrzmiewający wesoło ryk takiego pierdowozu. Toć przecież zdążą wszystko pokitrać nim dosiadający swego plastikowego potwora Stróż Ładu i Porządku ich zauważy.

Też mi pomysł..
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 3:39
powinna jeszcze orkiestra grać przy przekazywaniu tych... eeee pojazdów?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 7:10
Pewnie znajomy znajomego miał znajomego, który miał znajomego w komisji przetargowej a kochanek komendanta ma fabrykę produkującą skutery
Zgłoś
StereoTyp 2013-05-08, 7:44
O ku*wa.... Kobra Oddział Specjalny....
Zgłoś
kkubam 2013-05-08, 8:48
Adek1507 napisał/a:

@kkubam nie chwalę się samochodem ... gdybym miał ferrari to było by wskazane.

Widzę, że kolega nie dostrzegł ironii...
Zgłoś
Davaj_Nalivaj 2013-05-08, 8:57
peugeot viva city ;D w sam raz na miastowe ulice i uliczki
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 9:45
Spoko, ale czy to ma jakieś sygnały i światła policyjne? Czy jak leci na akcje to policjant wyje i świeci dupą?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 9:46
To combi to Twoje auto ?
Ile kurew do niego wejdzie na raz ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 9:53
@Up

Cała komenda
Zgłoś
Adek1507 2013-05-08, 10:13
@aspire3690

Cały harem
Zgłoś
Black Snake 2013-05-08, 11:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 11:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 11:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-08, 11:42
Kaprys napisał/a:

Ja browarki spijam w domu. Albo u kumpli w domu. Nie rozumiem, co jest takiego w chlaniu publicznie? Aaa, już mnie olśniło. Tatuś i mamusia w domu co?

No patrzcie, byka walnąłem. Ma być "w domu, co?"

Wiesz, ja lubię się napić z kumplami piwka w plenerze na świeżym powietrzu, jak świeci słoneczko i jest ogólnie zajebista aura, zaraz pewnie mi dojebiesz (bo takiś już dorosły)że mogę się z nimi napić także w ogródku piwnym albo na balkonie, no cóż na balkonie nie zmieści mi się 15 typa, a ogródków piwnych chwilowo nie mam bo wciąż się pucują z przetargami w mojej zapyziałej dziurze no i za cenę browara w ogródku mam 2 takie same z żabki tudzież innego sklepu, dodam też że mamusia i tatuś nic nie mają przeciwko abym sie piwka napił ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem