👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
debile w komentarzach reklama motorshow w Poznaniu widziałem dzisiaj oba te pojazdy na św Marcinie
maXikinght napisał/a:
na serioto na serio czy ktoś sobie w fotoszopie jaja takie robi?

Wy naprawdę nie rozumiecie, że te auta NIE są kupowanie, a trafiają do policji z "ODZYSKU"? Zgarniają pseudo mafiosa, zabierają mu auto, to co mają je sprzedać? Po jakimś prawnie określonym czasie może zostać zarejestrowane jako auto policyjne, zanim zaczniecie znowu narzekać, że "na co to nie idę Wasze pieniądze" trochę poczytajcie, dużo nie stracicie, a może w końcu skończycie to gimnazjum.
I tak będą stały na parkingu, bo po pierwsze na wachę nie będzie kasy, a po drugie w naszym pięknym kraju to im je ktoś zajebie szybciej niż myślimy.

Tłumaczę po raz wtóry. Jest to akcja reklamowa policji. Auta na motor show będą reklamowane a później oklejenie będzie zdjęte. Ale gimbaza ma następny temacik żeby pokazać, że są uber JP i inne hwdp.

jak juz predzej kolega wspomnial, straz i karetki mamy stare i duzo duzo za malo !!
a chyba polowa karetek jezdzi co Owsiak zasponsorowal z WOSP
A wozy strazackie jak juz sa gdzies nowe to dodatkowe sciepy sa robione w miastach przez mieszkancow
problem chyba w tym ze jak karetka czy straz wyjedzie z bazy to nie przywiezie pliku mandatow, nie zarabia !!
a chyba polowa karetek jezdzi co Owsiak zasponsorowal z WOSP
A wozy strazackie jak juz sa gdzies nowe to dodatkowe sciepy sa robione w miastach przez mieszkancow
problem chyba w tym ze jak karetka czy straz wyjedzie z bazy to nie przywiezie pliku mandatow, nie zarabia !!

x_ostry napisał/a:
@up
@up
@up
@up
@up
@up
@up
@up
Reklamuja Motor Show w Poznaniu
/ a te autka to tylko propozycja producenta (porsche) jak mogą wygladac radiowozy ;]
pozdrawiam
To napisanie nicka "Grzyb18" było trudniejsze niż wklepanie 7 razy @up?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie