Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa 2020-12-03, 17:16
lucxxx napisał/a:

eeee...... poręcz był...... po jakiemu to jest?

Po literowskiemu...
Zgłoś
Szparas 2020-12-03, 18:36
Śmiejcie się, ale oni 50 lat temu mieszkali w lepiankach. Za 50 lat to oni się będą śmiali z "nowoczesnych" Europejczyków.
Zgłoś
Wiewór 2020-12-03, 19:05
Zamiast schodów mogli ustawić drzewo albo chociaż linę powiesić.
Zgłoś
Twoja_matka 2020-12-03, 20:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-03, 21:15
Bo tam mają ruchome piaski
Zgłoś
piterzaut 2020-12-03, 22:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Manii 2020-12-03, 22:43
Szparas napisał/a:

Śmiejcie się, ale oni 50 lat temu mieszkali w lepiankach. Za 50 lat to oni się będą śmiali z "nowoczesnych" Europejczyków.

Co Ty sugerujesz? Ze za 50 lat przescigna Europe z postepem?
Zgłoś
FunkyKoval5 2020-12-04, 12:58
Firma G4S była kiedyś w Polsce(pracowałem)...po wielu perypetiach z naszymi specami od ochrony, politykami i rynkiem ochrony ogólnie, dali spokój i wycofali się z Polski...a tu widać że dogadali się z czarnymi...co to świadczy o nas jako o narodzie, pracownikach i ogólnie o ludziach...strach pomyśleć
Zgłoś
kur2rarny2 2020-12-04, 20:23
Jeden ogarnięty powinien reszcie debili bilety jeszcze na to cudo sprzedawać.
Zgłoś
Szparas 2020-12-04, 22:16
Manii napisał/a:

Co Ty sugerujesz? Ze za 50 lat przescigna Europe z postepem?

Za 50 lat w Europie biali wykształceni ludzie będą mieli średnio 60 lat, a fala uchodźców niespotykana od tysiąca lat przewali się przez Europę z powodu ocieplenia Bliskiego Wschodu i Afryki. Tak, jestem pewien że Afrykanie przy pomocy chińskich inwestycji za kilkadziesiąt lat będą mieli normalny poziom życia. Przy okazji przyjmą też część chińskiej kultury kolonizatorów (to znaczy zamordyzmu państwowego).
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem