📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się tylko zastanawiam... Skoro wszyscy jesteście zajebiści i się zajebiście bawicie na sylwestra to... kto wam ten film o 12 na serwisy zapodał?
pomyśl że niektórzy ludzie na wózku inwalidzkim, chorzy i z innymi obrażeniami niestety nie mogą iść na piwo i się szlajać po mieście tak jak ty. Gdybyś zamiast tych pierdów i wyzwisk złożył im życzenia i wyraził jakieś współczucie to zrobiłbyś coś szlachetnego, ale niestety wszystkie wyzwiska które usłyszałem z twojej mordy powinny być kierowane do ciebie. Poza tym tylko pedały chodzą w Sylwestra z kolegami (partnerami) bez kobiet.

Ale przecież on ma rację. Kto normalny spędza sylwestra przed komputerem?

Sami w nocy na ulicy, zero imprezy, zero kobiet, zero alko, zero koksu. I JA SIĘ PYTAM KTO TU C🤬L I PEDAŁ?

z takim ryjem, z takimi znajomymi, w taką piździawe, pewno groszem nie śmierdzą więc walić będą jabola w parku, gdybym nie miał znajomych to uwierz leszczu że z flaszką lepiej bym przywitał nowy rok niż z tą bandą koniobijców - biedaki z Krakowa

Jakim trzeba być zrytym leszczem, żeby takie filmiki kręcić. Mają mniej znajomych od tych co te filmy oglądają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie