👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż fakt jest taki że obecnie większość policjantów to głąby. A Ci z prewencji to już w ogóle poszli do policji bo do niczego innego się nie nadają w życiu.
" Ideą stworzenia piosenki oraz teledysku było budowanie pozytywnego wizerunku Policji" - Chca ocieplac wizerunek Policji a gdy ktos zglasza kradziez czy inne przestepstwo to maja to w czterech literach...
W sumie jak juz tak nieudolnie probuja ocieplac wizerunek swojej formacji to moze powinni zmienic profil. Zamiast udawania 50groszy moze niech obiora kierunek Kabaretu? W koncu idealnie do profilu formacji wspomniany Kabaret pasuje a i sporo talentow by sie znalazlo.
p.s
Bagieta zjedz Snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyc.
W sumie jak juz tak nieudolnie probuja ocieplac wizerunek swojej formacji to moze powinni zmienic profil. Zamiast udawania 50groszy moze niech obiora kierunek Kabaretu? W koncu idealnie do profilu formacji wspomniany Kabaret pasuje a i sporo talentow by sie znalazlo.

p.s
Bagieta zjedz Snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyc.

Byku35 napisał/a:
podawać to se możesz
dlaczego mieli by ci wierzyć pajacu
Jakiś przygłup jesteś czy prowadzisz tą sprawę? Przeczytaj uważnie...monitoring.

2:49 - widzę, że sadolowe sebixy i Karyny oburzyły się, że o nich śpiewają.
Mi się utwór jak i teledysk BARDZO podobał.
Jestem uczciwym obywatelem - szanuję Policję.
U nas w Polsce policja tak ociepliła swój wizerunek że jak kumpel wyjechał do Anglii i został schwytany podczas nieudolnej ucieczki spowodowanej zauważeniem że idzie szlaczkiem co spowodowało jego myśli że jedzie na płatną wytrzeźwiałkę a oni odwieźli go bezpiecznie do domu.
troche szacunku jeden z drugim do sluzby, wiadomo, nie sa idealne, mnostwo przykladow ale bez nich na ulicy dostalbys kose za pierwszym lepszym rogiem idac po bulki do sklepu. zastanow sie pajacu jeden z drugim zanim sie wypowiesz, cenisz swoje bezpieczenstwo? nie jedz po psach. mam przyjaciela w SPAT, uwierzcie mi, 99% komentujacych tutaj to w 3s by zalatwil i ma jaja, psychike by ogarniac swoja prace a jednoczesnie miec szczesliwa rodzine.
Sonal napisał/a:
2:49 - widzę, że sadolowe sebixy i Karyny oburzyły się, że o nich śpiewają.
Jestes frajerem nie uczciwym obywatelem.

jasiek.kulaga napisał/a:
mam przyjaciela w SPAT, uwierzcie mi, 99% komentujacych tutaj to w 3s by zalatwil i ma jaja, psychike by ogarniac swoja prace a jednoczesnie miec szczesliwa rodzine.
A jaka pewnosc ze 99% uzytkownikow sadola by zalatwil? Bo to ze jest w SPAT to juz jakis kozka?
Zejdz na ziemie kumplu.
teraz jest spory odsetek upadlińskich psów. Będą strzelać jak do nas jak do tego 21 latka a potem nas riezat.jak na Wołyniu.Wrocław to upadlińskie miasto.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie