Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałeś kiedyś, żeby zbudowali porządną drogę, która nie rozsypie się za rok i nie będzie do poprawki, z podatku, który biorą ci w benzynie?
S3 szczecin-gorzow chociazby. Poza tym jezeli po roku droga sie rozsypuje, to wykonawca musi ja naprawic, bo gwarancja zobowiazuje.

Ciesze sie ze ten pan bardzo trafnie okreslil swoich kolegow, narodowcow.

Polsce potrzebny jest nowoczesny pakt społeczny. Powinna to być długofalowa i respektowana przez wszystkie strony umowa między partnerami społecznymi i rządem, wzorowana na sprawdzonych doświadczeniach z Zachodu. Do jej wypracowania zaprosimy NSZZ Solidarność, OPZZ, ZZ Forum, ZNP, Konfederację Pracodawców Polskich, KPP Lewiatan, Business Center Club, Związek Województw RP, Związek Miast Polskich, Związek Gmin Wiejskich RP, Związek Powiatów Polskich i Krajowe Stowarzyszenie Sołtysów. Taki pakt określi najważniejsze dziedziny życia społecznego: m.in. dotyczące rynku i ochrony pracy, wyrównywania różnic między regionami Polski czy wypracowania modelu wynagradzania pracowników administracji i całej budżetówki, tak aby dobrze wykształceni i doświadczeni pracownicy nie przechodzili do sfery prywatnej z powodów finansowych.
I na co te wybory skoro takie szambo dostało 30% głosów ? Naprawdę nie dziwie się że ludzie mają dosyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie