Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Faper Noster 2010-08-11, 20:57
Skąd to ściągnąć?
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-11, 21:05 2
Czerew napisał/a:

Skąd można pobrać?

Z krzyża.
Zgłoś
SleThu 2010-08-11, 21:11 1
@up

Pobiera się z próbówki, ściąga się z krzyża.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-11, 21:37
przecież w kościele rozdają ten dodatek
Zgłoś
Vasqezzzz 2010-08-11, 21:41
ale coś słabo z kasą...tylko 1000 golda dziennie....troche mało...
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-11, 21:56
Ciekawe jak wygląda sanktuarium Gralla i jakie bonusy daje...
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-11, 22:13
@Vasqezzzz, bo reszta idzie na tacę.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-11, 22:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
El Supremo 2010-08-11, 22:46
ja chce ten dodatek
Zgłoś
shadowflame 2010-08-11, 22:59 7
Heroes of Might and Magic III - Epic Cross Defense. To już drugi fanowski dodatek do gry HOMM III jednak nie mniej ciekawy. Oprócz nowych jednostek dodano dużo nowych opcji np:
manifestacje trwające 1 cały dzień które dają na następny tydzień szał lvl1 (lvl3 z magią ognia expert),
wykopanie krzyża które blokuje ruch bohatera na 3 dni ale za to nie można go zaatakować,
dodatkowy dochód miasta z rent pochodzący od jednostki podstawowej - moher
Nowe umiejętności - psychoza tłumu (+ do ataku i obrony w zależności od ilości postawionych krzyży) itd itp...

Nowy dodatek do tej jakże kultowej gry można już nabyć w każdą niedzielę na plebanii po ostatniej mszy za drobną opłatą pieniężną (min 100zł na "tace"), w naturze (według uznania), bądż też sms-em (na sami wiecie jakie radio)

"Serdecznie polecam ojciec dyktator..." - To tylko jedna z opinii znanych krytyków gier komputerowych.

Także gorąco polecam!!!
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-12, 14:15 1
Asker napisał/a:

Ciekawe jak wygląda sanktuarium Gralla i jakie bonusy daje...

Lichenia nie widziałęś ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-12, 14:49
Moim zdaniem Grall to jednak wrak samolotu...
Zgłoś
mattemattic 2010-08-13, 20:54
no co ty, grallem jest krzyż
dodaje +30 do obrony podczas oblężenia, przyrost +100 do ulepszonych moherów i co tydzień 3 rtęci
Zgłoś
dekagie 2011-10-29, 12:58
Ja wiem, gdzie ten dodatek ma szanse sie na serio pojawic

Flashowa wersja HoMM3, czyli heroes3.net. Co prawda tylko multiplayer, ale mozna tam proponowac nowe jednostki itd.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem