To powinno siedzieć w jakieś j🤬ej dżungli i się stamtąd nie ruszać. A jak posp🤬alają, zmutują, nawp🤬lają się świńskiej paszy ze sterydami, wyrosną im skrzydła i się nam namnożą w Polsce to co k🤬a ???
Daje piwko za to że koleś ma hobby a to rzadkie w tych czasach gdzie panują xboxy itp. Trzeba mieć zajawkę i w to włożyć dużo serca, czasu i troszkę pieniędzy. Ja sam mam, tylko że akwarium 112L więc wiem co pisze

Speedballwtf napisał/a:
tarantuli nadrzewnej
1. To nie jest tarantula tylko ptasznik;]
2. Nie ma czegoś takiego jak pająk nadrzewny

meier napisał/a:
avicularie sa bardzo ladne. Jako młode są niebieskie a gdy podrosna stają sie czerwonawe
Czyś Ty k🤬a widział kiedyś czerwoną Avicularia spp.? Może chodzi Co o jeden j🤬y gatunek (Avicularia versicolor), która i tak jest k🤬a RÓŻOWA?!
Na ogół są albo czarne albo ciemno niebieskie. Delikatnie porośnięte jasnymi (nawet i białymi [Avicularia metallica white hairs]) włoskami.
Terrarium samo w sobie słabo wystrojone. Brak jakiś scianek, po prostu szkło i tuba korkowa w środku. Czyli nic specjalnego.
Lol1982 napisał/a:
@up
XBOX i PS3 to też hobby, i też trzeba wydać na to pieniądze![]()
Jak ty nazywasz xboxa i PS hobby to tutaj nasza rozmowa się kończy .

H2S04 napisał/a:
@Santoryn bardziej by tu pasowały Lukery a nie Hydry
![]()
hahah dokładnie ale taki gif mi się gdzieś przewinął a z lurkerami nie spostrzegłem a szukałem, aż się zachciało pograć w starcrafta !

ddobry10 napisał/a:
Jak ty nazywasz xboxa i PS hobby to tutaj nasza rozmowa się kończy .
Hobby (pasja, pot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.(tak k🤬a zaj🤬em z wiki)
Zluzuj majty, granie na xboxie to jest hobby czy się komuś podoba czy nie. Hodowanie ptaszników i granie na xboxie to to samo bo i jedno i drugie to strata czasu
Za pająka zawsze piwko
Sam jestem hodowcą, pozdrawiam
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...

Sam jestem hodowcą, pozdrawiam

podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
ddobry10 nie ma sensu dyskutowac z gimbusiarnia ktora widzi tylko ekran monitora/tv bo niewiedzą co to prawdziwe hobby ... pozdrawiam akwarystę
sam hoduje od dzieciaka takie małe włochate i dzikie
bardzo ciekawe hobby dla mnie ,obserwacja dzikich zachowań zwierząt , rozmnażanie itd. macie co nie co ode mnie:
(z jednej strony branie na ręce(jadowitych gatunków) to głupota z drugiej ciekawe doświadczenie)
zdjęcia trochę stare ale są aktualnie mam tylko węże

(z jednej strony branie na ręce(jadowitych gatunków) to głupota z drugiej ciekawe doświadczenie)
zdjęcia trochę stare ale są aktualnie mam tylko węże

kawu1. Siedząc przed monitorem, nazywasz innych "gimbusiarnią która widzi tylko ekran monitora". Chociaż, lepiej być "gimbusem", niż dzieciakiem z 4-b podstawówki

ddobry, wez tam z tylu akwarium wstaw jakas tapete, bo nglony widac:P I piasku wiecej dosyp:D