Warto poświęcić 2 minuty na przeczytanie tego tekstu..
zaj🤬e z popularnego serwisu internetowego
b................2
2013-08-28, 1:54
"Pies jest zwierzęciem nieczystym", za to dupczenie kóz jest ok.
Mam nadzieję, że pewnego pięknego dnia wszystkie meczety na świcie spłoną.
c................r
2013-08-28, 1:56
do bartoszbarto, nie chciałbym testować tego na swoim psie. A tak na marginesie, na wykopie to było 1,5 roku temu, więc ktoś ma słaby refleks.
Cytat:
NOWY DŻIHAD JUŻ W EUROPIE!
A co się stało ze starym dżihadem?
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Hmm tak czytam te komentarze i wszyscy tacy chętni bić i mordować ciapatych (i słusznie) a jak temat o kibolach albo o narodowcach czy skinach którzy będą walczyć albo już walczą z imigrantami w Polsce nie tylko zza monitora to leci morze hejtu że "biją się tylko tępe osiłki" albo że "naziole".
Ale dzięki nim no i ogólnie c🤬jowej sytuacji w kraju ten problem (islamu) jest narazie marginalny.
s................r
2013-08-28, 2:21
@up
Niech chlopaki pojada na nap🤬lanie do Paryza, Sztokholmu, Madrytu czy Londynu, zgrana ekipa ze 20-30 chlopa i kilku kamerzystow. Ostry wp🤬l, do sieci i mysle ze Polscy Wojownicy byliby na jezykach europejczykow.
Pop🤬lone gówna owinięte w szmaty
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
Trzeba będzie przebierać psy za kozy wtedy ich nie ruszą
s................o
2013-08-28, 2:50
Wytruć tą zaraze tak jak oni biedne pieski.
Widzę że panowie od Mahometa dalej sobie grabią w coraz to nowszych częściach świata. Jak nie w Europie (całej) to u biednych mnichów.
W końcu jak czara goryczy się przepełni, jak cała tolerancja p🤬lnie.... będę siedział w oknie z popcornem i piwkiem
b................d
2013-08-28, 7:42
darek4099 napisał/a:
Trzeba będzie przebierać psy za kozy wtedy ich nie ruszą
szkoda psów, wyr🤬ają je z znanym nam wszystkim okrzykiem.
N................a
2013-08-28, 8:17
W Europie strach z psem na spacer wyjść bo przyp🤬oli się do ciebie grupka ciapatych, śmierdzących gównem brudasów i zwyzywa cię od rasistów i faszystów bo obrażasz ich uczucia religijne, a na koniec tobie wp🤬lą a psa zabiją bo to zwierzę "nieczyste". A czy koza to k🤬a jest czysta?!
Zapytałem swojego Pikusia ,co o tym myśli ?
Powiedział ,że ich p🤬li swoją czerwoną rakietą.
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
G................9
2013-08-28, 9:26
dla mnie chyba nie ma lepszego zwierzęcia na świecie niż pies
f................n
2013-08-28, 9:36
Psy są nieczyste... No k🤬a. Kiedy do szmatogłowych dojdzie, że nieczyści to są tylko i wyłącznie oni? Banda j🤬ych brudasów...
Miałem ostatnio taki piękny sen, że kozojebcy zniknęli z kuli ziemskiej. Wybiła ich zaraz, która atakowała tylko i wyłącznie ich... Ach te marzenia. Mam nadzieję, że kiedyś mój sen się spełni...
I tak, ten post miał na celu obrazić ciapatych. To jest sadistic.pl
, a nie www.kochamciapatych.pl