Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nowy Projekt na cześć Lecha Kaczyńskiego
z................u • 2011-08-29, 6:12
Powstają biografie Lecha Kaczyńskiego, pomniki, szkoły i ulice nazywane są od jego nazwiska. Jako samozwańczy przedstawiciel rady sadistic.pl postanawiam złożyć wniosek i zbieram podpisy na nowy projekt który będzie nazwany na cześć zmarłego Prezydenta. Mam na myśli Lotnisko. Lotnisko Lecha Kaczyńskiego. To brzmi dumnie !
Jacyś chętni chcą się dołączyć do projektu ?
Zgłoś
CarolOtyła 2011-08-29, 13:40 1
Albo jakiś oddział szpitala psychiatrycznego i umieśćmy tam jego brata z kazirodczego związku Jarosława, jego partnera Antoniego Macierewicza i całe szeregi PiS'u.

W każdym pokoju bez klamek niech leci podkład muzyczny - co 30 sekund strzał z broni palnej
Zgłoś
b................s 2011-08-29, 14:06 2
Chyba lądowisko Lecha Kaczyńskiego!!!!!!!!
Zgłoś
androgenius 2011-08-29, 15:54 1
CarolOtyła napisał/a:

Albo jakiś oddział szpitala psychiatrycznego i umieśćmy tam jego brata z kazirodczego związku Jarosława, jego partnera Antoniego Macierewicza i całe szeregi PiS'u.

W każdym pokoju bez klamek niech leci podkład muzyczny - co 30 sekund strzał z broni palnej

W psychiatrykach nie ma pokoi bez klamek głąbie,są kilkuosobowe sale,czasami jest izolatka,ale też ma klamkę bo jak inaczej by ją otwierali Poza tym czasem jest magnetofon na sali terapeutycznej ale nikt k🤬a nie puszcza muzyczki pacjentom bez ich zgody...obejrzał "Lot nad kukułczym gniazdem" i znawca psychiatryków

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
BongMan 2011-08-29, 16:01 24
znawcaekranu napisał/a:

zmarłego Prezydenta.

Bohatersko poległego w obronie kraju k🤬a!!!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
fr3d 2011-08-29, 21:34
Jedynie następnego Windowsa mogą nazwać im. Kaczyńskiego... Prawdopodobnie będą na równym poziomie sp🤬olenia

podpis użytkownika

Chciałem zmienić sobie hasło w gmailu... na "penis"...
ale wyskoczył mi komunikat że moje hasło jest zbyt krótkie...
Zgłoś
CarolOtyła 2011-08-30, 14:46 2
androgenius napisał/a:

W psychiatrykach nie ma pokoi bez klamek głąbie,są kilkuosobowe sale,czasami jest izolatka,ale też ma klamkę bo jak inaczej by ją otwierali Poza tym czasem jest magnetofon na sali terapeutycznej ale nikt k🤬a nie puszcza muzyczki pacjentom bez ich zgody...obejrzał "Lot nad kukułczym gniazdem" i znawca psychiatryków

Chłopie popisałeś się nad wyraz wybitną głupotą i brakiem wyczucia sarkazmu i ironii.

Wielki k🤬a znawca dowcipu sie znalazł..
Zgłoś
sznycel 2011-08-30, 17:51 21
Ta i co jeszcze? Może wiszący most Im. Andrzeja Leppera?
Zgłoś
Matuch90 2011-08-30, 19:25
Czy będzie to nazbyt nietaktowne, jeśli do autora tematu zwrócę się z prośbą, którą powinien, aczkolwiek nie musi spełnić ? Mianowicie - łaskaw @znawcaekranu wyp🤬alać stąd ?

up

Warn ? I to jest sadistic ? Echh.. jak komercja i polityka niszczy wszystko...
p................4 2011-08-30, 20:00
to tak przyciągnie klientów jak linie lotnicze 'allah-akbar'.
Zgłoś
RastaSoldat 2011-08-30, 20:25 1
P🤬lnij się w głowę. Bardziej suchar niż kawał.

podpis użytkownika

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
a................2 2011-08-30, 21:01
autora to chyba kołysali w betoniarce na lewych obrotach za kajtka i łopatą ugniatali a teraz są tego skutki
Zgłoś
P................ó 2011-08-30, 21:20 1
@Matuch90

sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm

tutaj masz dlaczego dostałeś bana i nie p🤬l, że to komercja i polityka, poczytaj wątek.
Zgłoś
G................h 2011-08-30, 22:24
@golip Sp🤬alał jak Macierewicz przed siepaczami?
Zgłoś
h................3 2011-08-30, 22:54
jak dla mnie to jedynie potrawe od niego można nazwać "kaczka po smoleńsku" i tyle po tym debilu można zrobić.
a po bracie marsze można... zamiast marsz tolerancji to marsze jarsławskie
Zgłoś
Andrev 2011-08-30, 23:58
widzę że Jarek nie odpuszcza - ale żeby sam kawały wymyślał o swoim bracie - przesada...

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie