👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
02:21, przecież on "wchodzi" stopami pod lustro wody. Wydaje mi się , że biegnie po mieliźnie po czym wpada w paru metrowe zapadlisko
Tak , wiem odkryłem Ameryke...
Tak , wiem odkryłem Ameryke...

swirus666 napisał/a:
lizmistopy: Zobacz ze przy 2 podejściu (2.00-2.04) gościu wpada do wody bardzo szybko. Teraz będzie można powiedzieć że "wszyscy jesteśmy chrystusami"
![]()
To na 100% fejk. Zwróć uwagę, że tylko w tym przypadku o którym piszesz, pobiegł on trochę w prawo, czyli zbiegł z kładki. Kiedy biegnie daleko, to skręca trochę w lewo- zawsze tak samo, więc można mniemać że biegnie po kładce.

Przecież nie tylko on biegał, jego kumplom też wychodziło ale gorzej. Myślę, że ten typ tylko minimalnymi r🤬ami jak najdłużej odpycha się od powierzchni wody a rozpęd nadaje mu bieg przed wejściem w wodę (albo motorówka) Wiem co piszę, chodzę do matfizu i wydaje mi się, że wektor ruchu... no dobra mam pałę z fizy ale wiem co mówię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie