👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trytodie napisał/a:
Przecież PiS się kończy, dokonuje samodestrukcji dzięki kilku odklejeńcom, z Kaczyńskim na czele.
Czemu osobiście mocno kibicuję
Ja też ale przypomina,że u nas 4/5 sejmu to ten sam poziom.
trytodie napisał/a:
Przecież PiS się kończy
może ludzie w końcu zrozumieją że potrzebujemy przy władzy kogoś innego niż POPiS i jego przystawki, partii która będzie dbała o rozwój i bogacenie się Polski i Polaków, a nie o interesy własnych partii, krewnych i znajomych królika czy obcych państw.
SkoPio1 napisał/a:
MłodzieRzy?
Moździerzy?
Jaka pogoda po Kasprowym?
;>
Pogoda ładna, wcześniej troche siuchło.
Jak tam podwyżki dla polonistów po nowym roku, zarabiasz już w końcu powyżej 3000 PLN?
Sami nazywacie zaliczone dziewczyny "świniami", a tu takie poruszenie. Kto by pomyślał...
Jakiś coming out Kasi Nawratek? To już lewiszczom te 589 płci im nie wystarcza?
trytodie napisał/a:
Przecież PiS się kończy, dokonuje samodestrukcji dzięki kilku odklejeńcom, z Kaczyńskim na czele.
Czemu osobiście mocno kibicuję
Raczej bedzie Konfa
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie