Nowy viral orange... takiej c🤬jni to nie widziałem od czasu jak Huber Urbański w bitwie na głosy rapował.
podpis użytkownika
Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
Konto usunięte
2013-01-23, 18:50
A moim zdaniem jest to całkiem fajny pomysł. Ci ludzie zazwyczaj siedzą w pracy, wykonując jedną i tą samą pracę non stop. Naprawdę uważacie to za debilizm? Zróbcie sami lepszy.
rotunnio w swojej wypowiedzi użył bardzo cynicznie "eksperci marketingowi", ludzie będą przez ten filmik rozmawiać o orange - o to im głównie chodziło.
Żeby nie było, nie jestem jakimś "fanem" Orange, posiadam abonament w Play i poza tym używam sieci Lycamobile bo obecnie i już na stałe mieszkam w UK.
Konto usunięte
2013-01-23, 18:54
@Cornys zagranico
ej kiedy Urbański rapował. nic o tym nie wiem.
wspaniala firma... a 90 % z nich robi za 1100 zl na reke.
ten film jest lepszy od opisu, który żeś doj🤬 jak piździe uszy
dobrze że pracuję dla orange a nie w orange bo by była siara
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
@up niech zgadnę, jebiesz na słuchawkach i podszywasz się pod orange w jakimś lichym callcenter.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Konto usunięte
2013-01-23, 19:29
Cytat:
Naprawdę uważacie to za debilizm? Zróbcie sami lepszy.
My nie jesteśmy od tego, żeby to robić, tylko żeby oceniać

. Jestem profesjonalistą w swojej dziedzinie i nie zabieram się na poważnie za coś, na czym się nie znam. Tu właśnie zabrał się za to ktoś kto się na tym nie zna i z marketingiem oraz reklamą nie powinien mieć nic wspólnego...

...nigdy więcej.
Pomijając c🤬jowość tej reklamy w wykonaniu, ukazuje ona plastikowość i sztywność korporacji. Moim zdaniem, najbardziej negatywne cechy tego typu pracy.
Konto usunięte
2013-01-23, 19:33
o boze jaka szarosc! szarość widze qwa!!! beznadziejny faceci i beznadziejne kobiety!!! 1100 max!!!! boze jaka szarość !!!!! ....polsza
Ja p🤬le, najpierw Plus ze swoim bezgranicznie sp🤬olonym "Wyprzedaż, dasz, dasz?" Teraz to, jeśli to ma być powód tylko do tego żeby "był rozgłos" to niech zesrają się na wizji, efekt będzie równie c🤬jowy a rozgłos większy.
podpis użytkownika
Wino zawierające siarczyny ewentualnie mocne piwo.
To nie to co jak kiedyś była Heyah Banana, nie pamiętam o co chodziło ale Heyah Banana pamiętam i o to chodzi w reklamie.
A to, to jakaś żenada.
Miałem ostatnio nie przyjemność załatwiać kilka rzeczy przez infolinie w Orange, to się czułem jak Asterix i Obelix w XII pracach Asterixa co biegali po takim budynku i próbowali coś załatwić.
Konto usunięte
2013-01-23, 20:01
tam pasuje jak ulał: '...lubimy robić w c🤬ja gości"
Lenin mawiał: "kto nie pracuje, niechaj nie je", w świecie korporacji bardziej adekwatne powiedzenie brzmiałoby: "kto nie tańczy, nie pracuje". Cały ten filmik jest ta sztuczy, że powiien być umieszczony w encyklodii pod hasłem "drętwota".
Ja p🤬le 3 raz oglądam i kopara mi opadła... nie ogarniam...
Oni chyba specjalnie robią takie c🤬jowe filmy, żeby więcej ludzi się tym dzieliło na zasadzie "k🤬a, patrz jakie gówno".
Czego ja własnie k🤬a wysłuchałem ?!
5:35 typ całkowicie po lewej stronie - co to za kocie ruchy ?