Z ciekawości szukałem filmików jak wykonać nóż i trafiłem na taką pracę naszego rodaka.
Moim zdaniem wyszło zajebiście
Po tagach nie znalazłem jak było to wyj🤬 do pieca
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2015-08-15, 22:57
konto usunięte
2015-08-15, 23:08
trollsky nie tylko noże zacne robi, jego wujek jest kozacki
Wspaniałe
Uwielbiam jego filmy i prace które wykonuje, można się odprężyć przy odgłosie obrabianej stali i przy okazji zobaczyć jak z niczego powstaje coś tak niesamowitego jak jego noże.
Zawsze chciałem mieć jakiś jego nóż, nawet kuchenny, sądzę że miałbym kupę satysfakcji mając coś takiego w domu, w czasach gdy wszystko wyklepywane jest na taśmie w fabryce, czyiś rzemieślniczy fach powinien zostać doceniony.
Za trollskiego zawsze piwo!
czy ktoś wie czy i jak można zakupić od niego taką kosę?
Ma sukinkot talent...
konto usunięte
2015-08-15, 23:41
Sapphiron napisał/a:
czy ktoś wie czy i jak można zakupić od niego taką kosę?
Ma sukinkot talent...
Knives.pl i tam szukaj.
Możesz napisać do niego na priv, jeśli zrobisz tam konto, ale pamiętaj, że to nie są rzeczy tanie.
konto usunięte
2015-08-15, 23:45
jakaś dziwna moda na te noże
czekam na filmik jak zrobią nóż z wachacza od malucha
Źle mnie zrozumieliście, nóż zajebisty, sam bym chciał taki sobie wykonać czy kupić... Chodziło mi o komentarz jakiegoś tam Antka wyżej, "jak już mieć 2 w 1 to proponuję z klucza 13 bardziej użyteczny będzie "...
Filmy tego typu są po prostu hipnotyzujące.
Piwo
heh jakby się tak postarał to z klucza 32 i większego można by maczetę wystrugać. Krakusy były by zadowolone ;D
tu nie chodzi o to żeby zrobić z popularnej 13 czy 17, tutaj chodzi o to że te stare klucze są robione z zajebiście dobrej gatunkowo stali, a za Trollsky'ego zawsze piwo. Jeden z najlepszych "najfmejkerów".
konto usunięte
2015-08-17, 8:36
Bardzo lubię filmy of Trollskiego. Gość zawsze wszystko na spokojnie robi, przy każdym filmie można się wyciszyć na parę minut. Jak zawsze duże piwko.
Trollsky to klasa sama w sobie, sporo się nauczyłem z jego filmików