Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaawansowane zmiany cukrzycowe zapewne.
Zmiany miażdżycowe i stany zapalne wyglądają tak samo...
Wyp🤬aalaj od kebaba
No ale tam to bym nie jadł..
Powinni go dobić gdzieś za miastem
Possij jeszcze brudasom
zgadza się , moja babcia to miała, tak do połowy owrzodzone łydki , latami to miała. Leczenie właściwie polegało na zapobieganiu infekcjom i niedopuszczeniu do ubytków w tkance podskórnej . Dwa razy w tygodniu moczenie nóg , usuwanie zeschniętych strupów i martwego naskórka, smarowanie jakimiś płynami i kremami , opatrunek i bandaż . Ogólnie widok odrażający, ale nie czuła bólu . W takich nogach z chorymi żyłami , nie ma już czucia.
Zapewne ten na zdjeciu nóg nie moczy ?
Po Rzeszowie chodzi bezdomny z zawiniętą nogą w worek foliowy. Ciekawe co tam musi być w środku. Widziałem podobne nogi u pewnej babci którą wywieziono na Sybir podczas wojny i odmrozila sobie nogi. Rany nie chciały się gonić. Babcia musiała codziennie zmieniać opatrunki. Ponieważ nie mogła za bardzo się przemieszczać. Chodziłem jej do apteki po leki. A z domu przynosilem obiady. Bo wnuki w dupie wszystko miały.
i jak? przepisała ci mieszkanie? przecież w końcu po coś to robiłeś...no nie ?
Zapewne ten na zdjeciu nóg nie moczy ?
i jak? przepisała ci mieszkanie? przecież w końcu po coś to robiłeś...no nie ?
Nie Nie przepisał domu. Mam swój

czy larwy w takim stanie szkodzą, pomagają, czy nie robią różnicy?
bez sterylności i późniejszego usunięcia tylko zaszkodzą, nawet jeśli by to były tylko larwy muchy zielonej bo pewnie o nią ci chodzi (co jest niewykonalne, pewnie kilka innych gówien się tam zalęgnie), bo przyniesie ze sobą bakterie, cysty pierwotniaków i jaja robaków jelitowych. Niezbyt ciekawa perspektywa.
Aczkolwiek ekspertem nie jestem, wręcz nie znam się na tym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie