Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-04-16, 13:23
Kilku użytkowników używa argumentu: Nie wtrącam się,bo nie wiem o co poszło.

Nikt normalny nie załatwia swoich porachunków z tego typu nożem w biały dzień,przy świadkach,a do tego przy ruchliwej drodze.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 13:51
Jedyne co mogli zrobić w samochodzie, to wjechać w tego nożownika żeby się nie mógł już ruszyć
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 13:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 14:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
margas 2015-04-16, 14:05 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 14:27
Zgłoś
Teflon666 2015-04-16, 14:29
haha, kolejny debil który na strzelaninę przychodzi z nożami
Zgłoś
orwell14 2015-04-16, 14:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 14:50
Zgłoś
GoreTime 2015-04-16, 14:51
Rozjechać chama powinni
Zgłoś
lakeroll 2015-04-16, 15:26
Bardzo ładna akcja policji , tylko słaba reakcja wsparcia trochę za późno przyjechali.
Zgłoś
Antybozia666 2015-04-16, 15:41
Rozumiem że jeden z gliniarzy szykował się do pościgu poprzez zrzucenie zbędnego balastu. Albo po prostu paüa mu z wrażenia wypadła.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-16, 15:49
Jakoś wątpię w to że autorzy filmiku nagrywali go z myślą o przekazaniu materiału dowodowego,jak tak czytam te wasze komentarze to tracę wiarę w pomoc obywatelską,najlepiej robić wykłady "przez kable".
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-04-16, 19:11
To nie jest tak czasem, że radiowozu w akcji (jak ma koguty włączone), nie wolno wyprzedzać (pod groźbą utraty prawka)? Poza tym, tam podwójna ciągła była...
Zgłoś
Giermen 2015-04-16, 21:54
Ja bym gościa nie potrącił, z prostego powodu - szkoda samochodu, kto by zapłacił za szkody? Ten gościu? no logiczne w końcu ja w niego z własnej woli wjechałem. Obrona konieczna? to ja w niego wjechałem bo się broniłem? Po prostu to by się skończyło niekorzystnie.
I po czym wnioskujecie że to był pistolet na kulki? Mógł być pistolet gazowy, byście przynajmniej mieli ładnie pokazane jak to to nie działa.
Jedynym ROZSĄDNYM wyjściem było by użycie broni ostrej albo tasera (z czego za użycie broni pewnie poszedł bym siedzieć). W inny sposób nie narażał bym życia własnego w zamian za życie kogoś kogo nawet nie znam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem