👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kilku użytkowników używa argumentu: Nie wtrącam się,bo nie wiem o co poszło.
Nikt normalny nie załatwia swoich porachunków z tego typu nożem w biały dzień,przy świadkach,a do tego przy ruchliwej drodze.
Nikt normalny nie załatwia swoich porachunków z tego typu nożem w biały dzień,przy świadkach,a do tego przy ruchliwej drodze.

Jedyne co mogli zrobić w samochodzie, to wjechać w tego nożownika żeby się nie mógł już ruszyć

Bardzo ładna akcja policji
, tylko słaba reakcja wsparcia trochę za późno przyjechali.

Rozumiem że jeden z gliniarzy szykował się do pościgu poprzez zrzucenie zbędnego balastu. Albo po prostu paüa mu z wrażenia wypadła.

Jakoś wątpię w to że autorzy filmiku nagrywali go z myślą o przekazaniu materiału dowodowego,jak tak czytam te wasze komentarze to tracę wiarę w pomoc obywatelską,najlepiej robić wykłady "przez kable".
To nie jest tak czasem, że radiowozu w akcji (jak ma koguty włączone), nie wolno wyprzedzać (pod groźbą utraty prawka)? Poza tym, tam podwójna ciągła była...
Ja bym gościa nie potrącił, z prostego powodu - szkoda samochodu, kto by zapłacił za szkody? Ten gościu? no logiczne w końcu ja w niego z własnej woli wjechałem. Obrona konieczna? to ja w niego wjechałem bo się broniłem? Po prostu to by się skończyło niekorzystnie.
I po czym wnioskujecie że to był pistolet na kulki? Mógł być pistolet gazowy, byście przynajmniej mieli ładnie pokazane jak to to nie działa.
Jedynym ROZSĄDNYM wyjściem było by użycie broni ostrej albo tasera (z czego za użycie broni pewnie poszedł bym siedzieć). W inny sposób nie narażał bym życia własnego w zamian za życie kogoś kogo nawet nie znam.
I po czym wnioskujecie że to był pistolet na kulki? Mógł być pistolet gazowy, byście przynajmniej mieli ładnie pokazane jak to to nie działa.
Jedynym ROZSĄDNYM wyjściem było by użycie broni ostrej albo tasera (z czego za użycie broni pewnie poszedł bym siedzieć). W inny sposób nie narażał bym życia własnego w zamian za życie kogoś kogo nawet nie znam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie