Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
na onecie piszą
"Raper z Knurowa usłyszał dziś zarzut publicznego pochwalania przestępstwa po tym, gdy zamieścił w internecie drwiący i pełen nienawiści wpis na temat śmierci zmarłego tragicznie prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza - poinformowała gliwicka prokuratura."
powie mi ktoś proszę jak się umiera tragicznie, bo czegoś nie rozumiem...?
Według mnie po prostu sobie umarł, a umarł dzień później po całym incydencie. Tragicznie jako męczennik umarłby bez opieki medycznej, a był pewnie przez cały czas pod narkozą lub w śpiączce farmakologicznej... jak zwał tak zwał... na mój gust tragizmu nie było w śmierci Pana Pawła. Sit ei terra levis - niech mu ziemia lekką będzie
Trzeba być podczłowiekiem podczłowieka, żeby się połasić na puszkę z datkami na pomoc. Jakąkolwiek. Nawet nie mówią o WOŚP bo taki sebek potrafi zaj🤬 nawet puszkę z pomocą dla dziecka chorego na raka.
Oczywiście k🤬a, to był rezultat do przewidzenia. Lewaki sobie zrobiły przeciwwagę dla Lecha ze Smoleńska. Teraz będą kazali każdemu lizać podłogę przed jego trumną, bo bohater! A o tym że po 89' okradł swoich współobywateli jak magia, nikt już nie pamięta. Już wieszają psy na każdym, kto ma inne zdanie. Na Lecha pluli i szczali, ale jak na swojego gieroja ktoś wypowie swoją własną niezależną opinię to draka na pół kraju. Połowa tego narodu jest tak dokumentnie zj🤬a że nawet psychiatryk by im nie pomógł. Tylko Polonia jako tako będzie mogła zachować niezależność wypowiedzi, bo tak długich łap sp🤬oliny nie mają, z czego się bardzo cieszę.
Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zj🤬y kodomici.
@up wywołałem wilka z lasu
A raczej psa z budy, idź szczekać gdzie indziej patusie
Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację c🤬j strzelił.
Oczywiście k🤬a, to był rezultat do przewidzenia. Lewaki sobie zrobiły przeciwwagę dla Lecha ze Smoleńska. Teraz będą kazali każdemu lizać podłogę przed jego trumną, bo bohater! A o tym że po 89' okradł swoich współobywateli jak magia, nikt już nie pamięta. Już wieszają psy na każdym, kto ma inne zdanie. Na Lecha pluli i szczali, ale jak na swojego gieroja ktoś wypowie swoją własną niezależną opinię to draka na pół kraju. Połowa tego narodu jest tak dokumentnie zj🤬a że nawet psychiatryk by im nie pomógł. Tylko Polonia jako tako będzie mogła zachować niezależność wypowiedzi, bo tak długich łap sp🤬oliny nie mają, z czego się bardzo cieszę.
Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zj🤬y kodomici.
A raczej psa z budy, idź szczekać gdzie indziej patusie
Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację c🤬j strzelił.
Patusię? Nie jestem za PiS.
Wszystko zrozumiałem. Po prostu uznałem cię za idiotę.
Za moją edukację zapłacili moi rodzicie. Miałem to szczęście, że nie musiałem siedzieć w publicznych śmierdzących szkołach produkujących półanalfabetów.
Możesz zmówić paciorek, odtańczyć indiański taniec, rzucić zaklęcie magiczne. Niczym to się nie różni. Gusła dla kretynów.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie