Z czego?
Z krzywdy dziecka. Czego pecie nie ogarnąłeś?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?E tam, nic mu się nie stało.
Mam nadzieje, że ironię zrozumiałaś, bo Driverowi chyba to nie wyszło.
Na filmiku mam wrażenie jakby prawe oko poszło się j🤬.
[ Dodano 2025-06-29, 18:05 ]
C🤬j CI do tego, możesz sobie popisać nic nie znaczące nie zmieniające niczego komentarzyki
Następny palant bez zrozumienia ironii.
C🤬j cię obchodzi co napisałem w poście. Możesz nie czytać, a teraz nadstaw dupy koledze, a drugiemu pociągnij kutangę.
Wreszcie masz ulubionego, sadolowego posta.
Jak chlałeś, albo ćpałeś to nie siadaj za kółko ani do klawiatury, bo cie to przerasta tak samo jak myślenie.
Mam nadzieje, że ironię zrozumiałaś, bo Driverowi chyba to nie wyszło.
Na filmiku mam wrażenie jakby prawe oko poszło się j🤬.
Jasne

Ale dzieciak juz przed spotkaniem z lustrem ewidentnie demonstruje z tym okiem jakiś problem...
Z krzywdy dziecka. Czego pecie nie ogarnąłeś?
Peta to mozesz zgasic w grubej piździe joseed
A co? Masz z tym problem ?
Kochasz dzieci, zfierzątka, nie lubisz kszyfdy, pszemocy, pieski i kotki są ah ah. To wyjazd na cycach na pudelka. Tam pewnie siedzi twój parnter i wali do filmiku słodkich kotkuf
Przez takich zj🤬ych petów, na sadolu mamy co mamy
Co ty pecie przeżuty tutaj charczysz?
Cycki się tobie zamarzyły? To zap🤬laj do indyjskiej krowy, albo jakiejś suki pitbulla bo innych nigdy do graby nie dostaniesz.
Naucz się pisać po polsku, bo ciężko takiego naćpanego pomiota zrozumieć.
Jeżeli capie niedomyty nie rozumiesz ironii, to się nie wp🤬laj w internety, bo Sadola niszczysz, a teraz wylemparciaj się do jakiej obory i zajmij się twoimi kochankami, bo niedor🤬ane będą muczeć i spać nie będzie można.
Czy ten post jest dla ciebie wystarczająco sadolowy? Jesteś teraz szczęśliwszy?
[ Dodano 2025-06-29, 18:31 ]
Jasne
Ale dzieciak juz przed spotkaniem z lustrem ewidentnie demonstruje z tym okiem jakiś problem...
Czy mamy dzisiaj jakąś pełnię księżyca?
Dużo psychopatów i niedorozwoji się dzisiaj odpaliło?
Może nikt im dzisiaj dupska nie przepchnął i są niezadowoleni z niedor🤬ania!
Kozaki internetowe się dowartościowują!
Serio?
"Jest ich tam parę milionów, nikt nie zauważy"
"Starzy zrobią nowego"
"Jednego mniej"
"Późna aborcja"
To tylko ułamek komentarzy szanownych kolegów pod filmikami z krzywdą dzieci.
Mnie po prostu rozbawiło spadające lustro, bez myślenia o konsekwencjach.
Mnie śmieszy jak niektórzy wstawiają tutaj materiał własny bo się w paluszek skaleczył i pięć kropelek krwi popłynęło.
Nie rozumie jeden z drugim ułomek, że jak chce wstawić materiał własny, to ma to być materiał sadolowy.
Jak długo ręka, noga i głupi łeb nie są amputowane, tak długo nie jest to materiał na Sadola według ich własnych norm.
Hipokryci jacyś!
Przecież mógłby jeden z drugim swój głupi łeb w gilotynę wetknąć i pociągnąć za dźwignię. To by nas ucieszyło, a ułomki by miały swoje pięć minut sławy.
Mnie śmieszy jak niektórzy wstawiają tutaj materiał własny bo się w paluszek skaleczył i piec kropelek krwi popłynęło.
Hipokryci, dokładnie.
Setki razy cieszyli się z czyjejś śmierci, a nad swoim skaleczonym paluszkiem się użalają i oczekują atencji.
Ha, tfu!
Hipokryci, dokładnie.
Setki razy cieszyli się z czyjejś śmierci, a nad swoim skaleczonym paluszkiem się użalają i oczekują atencji.
Ha, tfu!
Bo ten skaleczony paluszek jest dla takiego ułomka przepustką do otrzymania nagrody w formie 5 minut sławy.
Potem taki typ może mówić, że jego zdjęcia stoją w internetach i że tam prowadzi dyskusje na forach i wogóle jest bardzo sławny i ma ogromne poważanie w środowisku rozgarniętych ludzi.
Rozgarniętych jak kupka śmieci.
[ Dodano 2025-06-29, 19:17 ]
Ej spokojnie Panowie... po co te przekomarzanki?
Nie psuj zabawy!
Chcieli jakiejś internetowej dramy, to nie ma co im żałować takiego przeżycia!

Posłać kilka c🤬jów w dupę, życzyć przebudzenia w świńskim gównie w objęciach lokatorki chlewa, nie żałować im wyssania psiego k🤬sa i temu podobne sadolowe standardy. Potem się odpalają i dają okazję do dalszej eskalacji zapominając o tym, że reszta ma z tego tylko bekę, bo taka ofiara pękniętego kondona nie rozumie żartu, ironii i tego że go ktoś podpuszcza. Jedyne co dał radę w życiu przeczytać w całości to etykieta na butelce taniej wódki.
Oczytane chłopaki! Chlali już 5 rożnych gatunków i przeczytali wszystkie te etykiety!
Co ty pecie przeżuty tutaj charczysz?
Cycki się tobie zamarzyły? To zap🤬laj do indyjskiej krowy, albo jakiejś suki pitbulla bo innych nigdy do graby nie dostaniesz.
Naucz się pisać po polsku, bo ciężko takiego naćpanego pomiota zrozumieć.
Jeżeli capie niedomyty nie rozumiesz ironii, to się nie wp🤬laj w internety, bo Sadola niszczysz, a teraz wylemparciaj się do jakiej obory i zajmij się twoimi kochankami, bo niedor🤬ane będą muczeć i spać nie będzie można.
Czy ten post jest dla ciebie wystarczająco sadolowy? Jesteś teraz szczęśliwszy
Noo. Od razu lepiej. Komentarz na poziomie sadola. Aż ci piwko postawie, bo k🤬sa wieczorem postawi ci ojciec
Ps. Zwalilem se do tego komentarza
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Materiał z gówniakiem sztos.
Jednak atmosfera w kometarzach to sztos ⁹⁹
Nareszcie
Do robienia atmosfery trzeba mieć odpowiedni nastrój i wenę, a te nie zawsze są na zawołanie.

[ Dodano 2025-06-30, 05:09 ]
Noo. Od razu lepiej. Komentarz na poziomie sadola. Aż ci piwko postawie, bo k🤬sa wieczorem postawi ci ojciec
Ps. Zwalilem se do tego komentarza
Dzięki za piwko i nawzajem, a teraz możesz sobie palce polizać.

Kochasz dzieci, zfierzątka, nie lubisz kszyfdy, pszemocy, pieski i kotki są ah ah. To wyjazd na cycach na pudelka. Tam pewnie siedzi twój parnter i wali do filmiku słodkich kotkuf
Ale z ciebie z🤬b
A przez takich zj🤬ych petów jak ty i atencjuszy nie chce mi się tu już wchodzić bo za każdym razem widzę twój zj🤬y komentarz co się sadzisz do wszystkich to mi się serce kraja i do końca tracę wiarę w ten zj🤬y kraj i takich małolatów jak ty 30letnich co siedzą cały dzień i walą konia w skarpetę
A przez takich zj🤬ych petów jak ty i atencjuszy nie chce mi się tu już wchodzić bo za każdym razem widzę twój zj🤬y komentarz co się sadzisz do wszystkich to mi się serce kraja i do końca tracę wiarę w ten zj🤬y kraj i takich małolatów jak ty 30letnich co siedzą cały dzień i walą konia w skarpetę
Akurat konia wali mi matka
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?