a ja tylko czekałam,aż sobie w ryj tym naunczako wytnie... Jestem zawiedziona
Ciekawe ile Brusowi zajęłoby ubicie schabowych na niedzielny obiad Lubiczów
podpis użytkownika
Weź kredyt. -> Spłać go następnym.
1. To nie Bruce Lee (do tych niedowidzacych)
2. Bruce Lee NIE POTRAFIL walczyc nunchaku. W znanym Wam "Wejsciu smoka" sceny machania sa przyspieszone a Bruce mruzy co chwila oczy z obawy przed przyp🤬oleniem sobie w leb.
Dopiero w ktoryms w pozniejszych filmow w scenie z Dan Inosanto (czy jak on sie tam zwal) - mistrzem nunchaku- Bruce wykazuje bardzo dobre opanowanie PODSTAW tradycyjnego nunchaku.
3. Kitajec na filmiku uzywa nunchaku treningowego (sparringowego) skonstruowanego z plastiku obitego gabka (widac po grubosci i lekkosci), co pozwala mu szybciej nim machac niz tradycyjnym drewnianym.
Tym niemniej robi to naprawde perfekcyjnie i plynnie, co wymaga niezlego treningu.
2. Bruce Lee NIE POTRAFIL walczyc nunchaku. W znanym Wam "Wejsciu smoka" sceny machania sa przyspieszone a Bruce mruzy co chwila oczy z obawy przed przyp🤬oleniem sobie w leb.
Dopiero w ktoryms w pozniejszych filmow w scenie z Dan Inosanto (czy jak on sie tam zwal) - mistrzem nunchaku- Bruce wykazuje bardzo dobre opanowanie PODSTAW tradycyjnego nunchaku.
3. Kitajec na filmiku uzywa nunchaku treningowego (sparringowego) skonstruowanego z plastiku obitego gabka (widac po grubosci i lekkosci), co pozwala mu szybciej nim machac niz tradycyjnym drewnianym.
Tym niemniej robi to naprawde perfekcyjnie i plynnie, co wymaga niezlego treningu.

@up
też mam przepis na ciasto w domu, wiec po c🤬j sie tak rozpisałeś ?
też mam przepis na ciasto w domu, wiec po c🤬j sie tak rozpisałeś ?
yoshi napisał/a:
@up
też mam przepis na ciasto w domu
spoko, jak robisz to swoje ciasto codziennie od 10 lat to na pewno podzielisz sie jakimis ciekawostkami na ten temat?
yoshi napisał/a:
(...)po c🤬j sie tak rozpisałeś ?
m.in. dlatego, zeby nastepny widzacy mnie cwiczacego nastolatek nie obrazal mnie slowami "o jaaaa, jak brusliiiii"
"Widać po grubości i lekkości" ... no tak nagranie full HD to i łatwo Ci ocenić mistrzu nunchaku

gracz napisał/a:
ile w tym realizmu?
eee wiadomo że

ale przynajmniej zwałowy filmik bo naparzają aż miło
Kastrator napisał/a:
"Widać po grubości i lekkości" ... no tak nagranie full HD to i łatwo Ci ocenić mistrzu nunchaku
Ja widze nawet, ze lozyska tam sa kulkowe, choc rodzajow polaczen palek za pomoca lancucha jest kilka