Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nurek z New Delhi
qyk • 2012-08-20, 20:23
Jeden z wielu "nurków" czyszczących kanalizacje w New Delhi.
Jego dzienne wynagrodzenie to 3.50$ i butelka alkoholu do odkażania

Chwilowo przestałem narzekać na swoją prace.
Zgłoś
mutant 2012-08-21, 9:51 1
malutky napisał/a:

@Mutant nie wiem czemu ale nie lubię straży miejskiej, wg. mnie strasznie naciągana mundurówka.

Ja też...

podpis użytkownika

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
l................z 2012-08-21, 11:09
nie piszcie w zadnym wypadku i w zadnym kontekscie (nawet pozytywnym) nicka na B i konczacego sie na N bo dostaniecie bana na meisiac tak jak ja
Zgłoś
S................r 2012-08-21, 11:46
Oo luka5z dawno Cię nie było
Zgłoś
u................k 2012-08-21, 12:32
Przepraszam bardzo, ale nasze jeziora zbytnio się k🤬a nie różnią, więc nie wiem co w tym takiego dziwnego w tym nurkowaniu.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-08-21, 12:50
@luka5z, zanim zaczniesz wypisywać głupoty, poczytaj szczegóły Twoich archiwalnych ostrzeżeń (konkretnie dopiski Moderatorów). Samo wspomnienie o użytkowniku BongMan (swoją drogą, przy ostatnim filmiku, który wrzucił w tym temacie mało się nie posikałem ze śmiechu - zasłużone piwo leci), jak i o każdym innym użytkowniku, karane nie jest.
Pomijam fakt, że ban to 5 ostrzeżeń (piątki za jednym zamachem nie dostałeś, ale po kawałku się uzbierało), a ostrzeżenia przestają obowiązywać po miesiącu.

Przepraszam za offtop. Internet robi się za mocny na moje skołatane nerwy, idę zaparzyć sobie herbatkę z melisy.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
Belzedup666 2012-08-21, 21:28 1
Pewnie nie każdy wie że cygany pochodzą z indii i spierniczyły bo należały do najgorszej kasty czyli takiej jak brudek na filmie.
Zgłoś