Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyłka pęka, bo odpisałem ci w twoim stylu? Walisz stereotypami na lewo i prawo i dziwisz się, że ktoś napisał ci że jesteś imbecylem? Jesteś dla mnie prostakiem i tego nic nie zmieni. Fakt, że pijesz kawę ze swoimi pracownikami ma mi zaimponować? Chłopie ty jesteś normalny?
Tobie zaimponować jak mam, ciebie za robaka, tchórza i emigranta z błędnie postrzeganym patriotyzmem, do tego oportunistę, krzykacza oraz człowieka który po 45 sekundzie zna cały materiał do tego stopnia iż wie o nim wszystko. Powiem tak gdyby na ulicy leżało chore zwierzę i Ty a ja mógłbym uratować tylko jedno życie, ratuje zwierzaka. Frajerze prostaka znajdziesz w rodzinie skoro wychowali ciebie tak że po 45sekundach znasz cały materiał, miłego lizania dupy gardzącym tobą Angolą

Tobie zaimponować jak mam, ciebie za robaka, tchórza i emigranta z błędnie postrzeganym patriotyzmem, do tego oportunistę, krzykacza oraz człowieka który po 45 sekundzie zna cały materiał do tego stopnia iż wie o nim wszystko. Powiem tak gdyby na ulicy leżało chore zwierzę i Ty a ja mógłbym uratować tylko jedno życie, ratuje zwierzaka. Frajerze prostaka znajdziesz w rodzinie skoro wychowali ciebie tak że po 45sekundach znasz cały materiał, miłego lizania dupy gardzącym tobą Angolą
Nie szczekaj burku, bo komentuję twoje podejście do emigracji i wiedzy o Anglii czerpanej z sadistica a nie sam film. Jesteś zwykłym Wieśkiem, który chce się dowartościować plując na innych. Za każdym razem jak odezwiesz ryj, to zastanawiam się czy mam do czynienia z trollem, bo nie mozna być aż takim debilem, żeby oceniać wszystkich ludzi jednakową miarą jak ty to robisz. Jesteś powtarzam retardem który powtarza na około te same oklepane historie i myśli że jest śmieszny. Żegnam ozięble.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie