Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rutik 2021-09-07, 13:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tfujdiler 2021-09-07, 13:55 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
barnabaaba 2021-09-07, 14:13 4
Zgłoś
Rutik 2021-09-07, 14:22 3
Zgłoś
Usior 2021-09-07, 14:26 3
Zgłoś
tfujdiler 2021-09-07, 14:36 2
Zgłoś
Rutik 2021-09-07, 14:41 1
Zgłoś
tfujdiler 2021-09-07, 14:55 2
Zgłoś
Rutik 2021-09-07, 15:05 2
Zgłoś
tfujdiler 2021-09-07, 15:33 2
Rutik napisał/a:

Żyłka pęka, bo odpisałem ci w twoim stylu? Walisz stereotypami na lewo i prawo i dziwisz się, że ktoś napisał ci że jesteś imbecylem? Jesteś dla mnie prostakiem i tego nic nie zmieni. Fakt, że pijesz kawę ze swoimi pracownikami ma mi zaimponować? Chłopie ty jesteś normalny?

Tobie zaimponować jak mam, ciebie za robaka, tchórza i emigranta z błędnie postrzeganym patriotyzmem, do tego oportunistę, krzykacza oraz człowieka który po 45 sekundzie zna cały materiał do tego stopnia iż wie o nim wszystko. Powiem tak gdyby na ulicy leżało chore zwierzę i Ty a ja mógłbym uratować tylko jedno życie, ratuje zwierzaka. Frajerze prostaka znajdziesz w rodzinie skoro wychowali ciebie tak że po 45sekundach znasz cały materiał, miłego lizania dupy gardzącym tobą Angolą
Zgłoś
Pereze87 2021-09-07, 15:53 1
Ogolnie to jest beka a nie dokument ... fakt ze tak sie pracuje na budowie bo kazdy to ma w dupie .. wazne zeby chajs sie zgadzał ... a jak robisz lipa i za to płacą i jeszcze chwalą to w czym problem
Zgłoś
Rutik 2021-09-07, 16:10 2
tfujdiler napisał/a:

Tobie zaimponować jak mam, ciebie za robaka, tchórza i emigranta z błędnie postrzeganym patriotyzmem, do tego oportunistę, krzykacza oraz człowieka który po 45 sekundzie zna cały materiał do tego stopnia iż wie o nim wszystko. Powiem tak gdyby na ulicy leżało chore zwierzę i Ty a ja mógłbym uratować tylko jedno życie, ratuje zwierzaka. Frajerze prostaka znajdziesz w rodzinie skoro wychowali ciebie tak że po 45sekundach znasz cały materiał, miłego lizania dupy gardzącym tobą Angolą

Nie szczekaj burku, bo komentuję twoje podejście do emigracji i wiedzy o Anglii czerpanej z sadistica a nie sam film. Jesteś zwykłym Wieśkiem, który chce się dowartościować plując na innych. Za każdym razem jak odezwiesz ryj, to zastanawiam się czy mam do czynienia z trollem, bo nie mozna być aż takim debilem, żeby oceniać wszystkich ludzi jednakową miarą jak ty to robisz. Jesteś powtarzam retardem który powtarza na około te same oklepane historie i myśli że jest śmieszny. Żegnam ozięble.
Zgłoś
tfujdiler 2021-09-07, 16:41 2
Zgłoś
Rutik 2021-09-07, 17:17 1
Zgłoś
notak 2021-09-07, 20:01
łapiesz suba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem