👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patmon napisał/a:
I zaraz posypią się komentarze, że frajerzy i pedały pomagali gliniarzowi. A ja jako staruch tego portalu napiszę, że prawidłowa postawa tych zuchów co pomagali małpie giry wiązać
A p🤬lisz
Czyli jednak można ot tak złapać silnego zwinnego murzyna? Jak trawiaste pokemony tak ne🤬dy mają słabość do ataków elektrycznych

Wszystko wskazuje na to, że murzyn wszedł do sektora, gdzie ćwiczą biali. I tak miał szczęście, że trafił na takiego łaskawego policjanta, bo przecież oprócz paralizatora, miał również pistolet.
Batożenie i sto pięćdziesiąt razów powinno murzynowi wyjść na dobre.
Batożenie i sto pięćdziesiąt razów powinno murzynowi wyjść na dobre.
ja bym panu glinie skrzynkę wódki postawił a jakże
bardzo pięknie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie