O c🤬tych
konto usunięte
• 2012-11-24, 14:26
Czasy komunistyczne, Polacy budują drogę (kiedyś drogi się smołowało). Obok wielkiej kadzi ze smołą przejeżdża tabor cygański, a z niego wprost do smoły wpada jeden cyganek.
Od razu na sytuację zareagował Papa cygan. Podszedł do kadzi, wyciągnął z niej dziecko pooglądał i wrzucił z powrotem.
W tej sytuacji podbiegają oburzeni robotnicy i wrzeszczą na cygana co zrobił.
On na to spokojnie:
- Panowie, mam tyle dzieci, że lepiej zrobić sobie następne niż to domyć.
PS: C🤬jowe ale stabilne...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-24, 14:54
Ja bym się wk🤬ił jakby mi cyganem smołę wybrudzili...
nie wiedziałem, że istnieje takie słowo jak 'cyganek', Myślałem, ze jedyne odmiany, to - brudas, j🤬y cygan itd
konto usunięte
2012-11-24, 19:07
a co ma do rzeczy fakt że ma tyle dzieci do ich robienia?
Brzmiało to tak.
Wieś w Polsce. Dziecko wieczorem wraca z podwórka. Ojciec mówi:
- Maryna, myjemy czy robimy nowe?
Może być i cygański tabor, a dziecko wraca z żebrania. Tylko po co tyle słów, jak sensu nie zmienia.
Dla gimbusów i wygolonych pedałów. Dwadzieścia i więcej lat temu jak się dziecko bawiło na podwórku z kurami i świniami to każdy wiedział jak mogło być brudne bez maczania go w smole. Z drugiej strony albo dziecko brudne, albo nieszczęśliwe.
Komentarz Misiekman ratuje ten kawał i dlatego piwko dla niego
cygany samew sobie są brudne
mnie nie rozj🤬 kawal lecz PS

haha
Misiekman napisał/a:
Ja bym się wk🤬ił jakby mi cyganem smołę wybrudzili...
A ja nie. Zawsze był ze mnie piroman.
@UP ze mnie tez
c🤬ci to araby, nie cyganie.
konto usunięte
2012-11-25, 11:13
"c🤬jowo aczkolwiek stabilnie"- k🤬a, skąd to jest, już któryś raz to słyszę, dobry tekst
Teraz drogi też się smołuje. Może nie z kadzi, ale zawsze.