Większość z nas prawdopodobnie posiada jakieś marzenia. Jak to wygląda u przypadkowych osób?
Film nieprawdopodobnie wręcz sadystyczny - boleśnie udowodnił mi (zwykłemu chamskiemu sk🤬ielowi), że też mam uczucia.
// Wrocław 2011
Rozmawiała: Joanna Lewandowska
Zdjęcia, montaż: Paweł Rożek
Muzyka: God Is An Astronaut - "Fragile"
Konto usunięte
2011-08-21, 22:23
Darmowy koks i dziffki to są marzenia a nie jakieś popierduchy jak na tym filmiku ... ;/
Konto usunięte
2011-08-21, 22:30
@shavoth
kup se słownik i ciśnieniomierz.
Konto usunięte
2011-08-21, 22:40
Poniektórzy frajerzy udający twardzieli zal mi was, znieczulica p🤬lona w tym kraju, niech wam k🤬a ktos bliski na raka zejdzie to moze inaczej podejdziecie do zycia i do tego co jest wokół Was
C🤬jowo nagrane ledwo tych ludzi przez tą muzykę słychać. I ani filmik wzruszający, ani mądry. A marzenia zawsze pozostaną marzeniami, jak chce się coś osiągnąć, to trzeba sobie cele postawić.
Konto usunięte
2011-08-21, 22:54
shavoth napisał/a:
K🤬A!!!
Takie jest życie i c🤬j...
Cioty
To jest sadistic, czy jaki c🤬j?
Tak to jest sadistic. Ale ty nie jesteś sadystą tylko debilem.
2pac2 napisał/a:
A ja po obejrzeniu tego oto filmiku nadal jestem sk🤬ielem
Na dowód tego p🤬lne tutaj takie oto zdanie: I tak k🤬a te marzenia się wam nie spełnią. Dziękuję za wysłuchanie wasz sk🤬iel <3.
Byle do 1 września. Piw za to i tak nie dostaniesz.
maro1987
Źą spokojnie, oni tylko twardych grają przez internet.
Robster
Jedyny, który przy pisaniu negatywnej opinii o filmiku zachował rozum, brawo.
Konto usunięte
2011-08-21, 22:56
Przypominam co niektórym że to sadistic, a nie łączmysięwbólu.pl czy inne smętne portale.
@ M4seek
Łatwo jest pieprzyć od rzeczy gdy życie jest lekkie, ale poczekaj. Prawdopodobnie przyjdzie taki moment, w którym zrozumiesz ten filmik. Rozumiem, że Cię to nie dotyczy i możesz się w to nie wczuwać, ale trochę zrozumienia. Udajesz kozaka, którego filmiki nie ruszają i myślisz, że jesteś fajny ? Stracisz kiedyś oko albo co gorsza wzrok, upierdzieli Ci gdzieś rękę lub nogę, sparalizuje Cię i wtedy twój zasmarkany koks wraz z dziffkami pójdzie w p🤬du. To samo tyczy się bliskich, ale ty na nich nie zasługujesz. Zasrany gówniarz, któremu jeszcze zycie nie dokopało. Dopóki jest dobrze to się przyjemnie koazaczy.
A miałem się takimi .... nie przejmować i nie zwracać na nich uwagi, a tu proszę, sprowokował mnie. Jeszcze zrozumiesz jak życie jest kruche.
Konto usunięte
2011-08-21, 23:07
Wiele na ten temat nie trzeba pisać... Ma przekaz. Podziwiam takich ludzi którzy tworzą takie materiały.
@ rybzon
Po prostu nikt nie lubi słuchać pieprzenia pseudo kozaków. Łączenie się w bólu uważam za bardziej adekwatne niż udawanie, że nawet gdyby głodował, był ciężko chory i nie miał bliskich to marzył by o koksie i dz🤬kach. Jeśli tak to tylko po to, żeby się wykończyć, a nie walczyć. Ci ludzie chcą po prostu tego co my mamy na co dzień.
do 3:30 to c🤬jowe jak nic później 2 wzruszające prawdziwe wyznania i koniec filmu i to nazywasz uświadomieniem uczuć??? - TO ZA MAŁO! Nie dam Ci piwa za lipę.
shavoth napisał/a:
A co można k🤬a mądrego napisać oglądając takie gówno. Nad czym Wy sie k🤬a rozczulacie? Nad tym że jakiś menel, który na własne życzenie jest szmatą nie chce żeby jego dzieci tak skończyły?
A może nad panem który ma raka? Ma tak jak miliony innych w tym dzieci. A może nad typem który marzy o dobry obiedzie?? K🤬A!!!
Takie jest życie i c🤬j...
Cioty
To jest sadistic, czy jaki c🤬j?
jesteś c🤬jowy
podpis użytkownika
Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
A teraz porównajcie marzenia tych ludzi - którzy wystąpili w tym filmiku, do tych którzy stracili wszystko po nalocie powietrznym ...
Filmik dobry i daje szczere piwsko
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Konto usunięte
2011-08-21, 23:26
Śmiać się można ze wszystkiego i wszystkich ale należy se też zdawać sprawę z czego się śmiejemy, by na przyszłość być mądrzejszym. W końcu, napinacze, każdego dnia możecie sami stać się materiałem na sadolu
Konto usunięte
2011-08-21, 23:28
mnie to nie ruszało bo pomyślałem sobie o nowym Tablecie a tu nagle wyskakuje mi : JESTEŚ 999 999 osobą oglądającą tą strone czy wybierasz !) i phona 2) i poda 3) I Pada 2
Myślałem że się popłacze.....
@shavoth Chcesz być na siłę 'sadystyczny' i dostać parę piw? Weź odejdź bo nie mam siły na takich frajerów jak Ty.