konto usunięte
2011-08-21, 22:23
Darmowy koks i dziffki to są marzenia a nie jakieś popierduchy jak na tym filmiku ... ;/
konto usunięte
2011-08-21, 22:30
@shavoth
kup se słownik i ciśnieniomierz.
konto usunięte
2011-08-21, 22:56
Przypominam co niektórym że to sadistic, a nie łączmysięwbólu.pl czy inne smętne portale.
@ M4seek
Łatwo jest pieprzyć od rzeczy gdy życie jest lekkie, ale poczekaj. Prawdopodobnie przyjdzie taki moment, w którym zrozumiesz ten filmik. Rozumiem, że Cię to nie dotyczy i możesz się w to nie wczuwać, ale trochę zrozumienia. Udajesz kozaka, którego filmiki nie ruszają i myślisz, że jesteś fajny ? Stracisz kiedyś oko albo co gorsza wzrok, upierdzieli Ci gdzieś rękę lub nogę, sparalizuje Cię i wtedy twój zasmarkany koks wraz z dziffkami pójdzie w p🤬du. To samo tyczy się bliskich, ale ty na nich nie zasługujesz. Zasrany gówniarz, któremu jeszcze zycie nie dokopało. Dopóki jest dobrze to się przyjemnie koazaczy.
A miałem się takimi .... nie przejmować i nie zwracać na nich uwagi, a tu proszę, sprowokował mnie. Jeszcze zrozumiesz jak życie jest kruche.
konto usunięte
2011-08-21, 23:07
Wiele na ten temat nie trzeba pisać... Ma przekaz. Podziwiam takich ludzi którzy tworzą takie materiały.
A teraz porównajcie marzenia tych ludzi - którzy wystąpili w tym filmiku, do tych którzy stracili wszystko po nalocie powietrznym ...
Filmik dobry i daje szczere piwsko
konto usunięte
2011-08-21, 23:26
Śmiać się można ze wszystkiego i wszystkich ale należy se też zdawać sprawę z czego się śmiejemy, by na przyszłość być mądrzejszym. W końcu, napinacze, każdego dnia możecie sami stać się materiałem na sadolu
konto usunięte
2011-08-21, 23:28
mnie to nie ruszało bo pomyślałem sobie o nowym Tablecie a tu nagle wyskakuje mi : JESTEŚ 999 999 osobą oglądającą tą strone czy wybierasz !) i phona 2) i poda 3) I Pada 2
Myślałem że się popłacze.....
@shavoth Chcesz być na siłę 'sadystyczny' i dostać parę piw? Weź odejdź bo nie mam siły na takich frajerów jak Ty.