Kondolencje z powodu psa.
Taaa ten rok jak widać wielu osobom rozpoczął się wspaniale.
A co do newsów- zgadzam się z RazRazorI.
Taaa ten rok jak widać wielu osobom rozpoczął się wspaniale.
A co do newsów- zgadzam się z RazRazorI.
gordonviet napisał/a:
A swoją drogą wczoraj musiałem pomóc odejść mojemu psiakowi.
No to niech sp🤬ala.
up
Żeby tobie, j🤬a komunistyczna k🤬o, ktoś umarł. Zobaczymy, czy będziesz taki zajebisty.
Tak k🤬a, wiem, że to sadol, ale bez przesady.
Żeby tobie, j🤬a komunistyczna k🤬o, ktoś umarł. Zobaczymy, czy będziesz taki zajebisty.
Tak k🤬a, wiem, że to sadol, ale bez przesady.
jeszcze w międzyczasie ze dwóch "znanych z tego że są znani" umrze i będzie lawina p🤬lenia jacy to oni byli wspaniali

Z jednej strony śmieszne, z drugiej... takie prawdziwe O.O
Nie napisałeś o tym, że w listopadzie środowiska faszystowskie znowu pokażą swoją siłę poprzez akcje zorganizowanej 10-osobowej grupy, która podpali tęczę, przez co rozgorzeje dyskusja nad wprowadzeniem specjalnych pozwoleń na zapałki i przydzieleniu każdemu pedałowi po policjancie, co by sie czuli bezpieczniej w tolerancyjnym kraju.

szczura, chomika, kota i innych padlin mi nigdy nie będzie żal, ale psa zawsze.
Łączę się z tobą w słynnym już bulu
Łączę się z tobą w słynnym już bulu
A gdzie wzmianki co miesiac o Smolensku ?? i kolejna rocznica smierci madzi
Wydrukuję tą listę, i jak 3/4 będzie prawdą to znajdę cię i postawię prawdziwego browara. Jak nie zapomnę...

ogólnie pro, ale jeszcze zapomniał ktoś o apelacji mamy małej madzi, o słabym występie reprezentacji, o lewego przejściu do Bayernu, o tym, czy minister zdrowia poradził sobie z kolejkami, o zamieszkach na 11 listopada, 2 lata bońka na stanowisku, o słabym występie drużyn w europejskich pucharach, o roczku jerzego z cambridge, o upadku biura podróży, o zjeździe przyjaciół radia maryja. tak na szybko
Z okazji skończenia połówki czas na weryfikacje ale mi się nie chce, ktoś chętny?

Listopad.
Szok i niedowierzanie kto mógł przewidzieć, że wygra PSL
Szok i niedowierzanie kto mógł przewidzieć, że wygra PSL