Jeśli to prawda to chcę mi się rzygać.
I ta skrzecząca k🤬a synyszyn...
Materiał mocno kontrowersyjny, jak nie spreparowany pod kątem kolejnej propagandy.. Dzieci muszą poznawać swoje ciało, ale nie do tego stopnia jak zostało powiedziane. Swoją drogą na pogrzeb Pani Joanny już się nie mogę doczekać, średni poziom IQ na świecie skoczy o kilka oczek.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Nie dziwie się ze ten kraj to taka kloaka Europy jak tu żyją debile którzy oglądają TVP i łykają to gowno które serwują jak pelikan kombinerki.
Jak bardzo jesteście głupi, ze wy naprawdę w to wierzycie?
PiS wam zryje czaszke jak im się spodoba. Wasze iq nie pozwala na żadna obronę przed praniem mózgu
Równie niebezpieczni są ci, co twierdzą, że są oświeceni, postępowi, demokratyczni i mają monopol na prawdę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Nie dziwie się ze ten kraj to taka kloaka Europy jak tu żyją debile którzy oglądają TVP i łykają to gowno które serwują jak pelikan kombinerki.
Jak bardzo jesteście głupi, ze wy naprawdę w to wierzycie?
PiS wam zryje czaszke jak im się spodoba. Wasze iq nie pozwala na żadna obronę przed praniem mózgu
To ma już 6-7 lat.
szkoda ze ty jesteś lewusem i sprzedawczykiem xD byś własną matkę sprzedał jak by ci kazali ci zachodni europejczycy. i byś nawet słowem nie odezwał taki jesteś zajebisty !ty i te twoje europejskie poj🤬e poglądy.. lgbt i te sprawy. lubisz takie coś dla ciebie to normalne tak samo dla platfusów..c🤬j że filmik stary. ale teraz co europa odp🤬la to dla ciebie to normalne bo swego zj🤬ego mózgu nie masz i nie umiesz nadzwyczajnie myśleć samodzielnie...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.I to jest podsumowanie tego o czym pisałem.
Europa nic nie odp🤬la ale ty w to wierzysz bo ci wtoczyli te pisowska breję do pustego łba.
niech już nas ci arabowie podbiją, wprowadzą swoje prawa i będzie normalniej...
lewactwo to sp🤬olenie umysłowe ma wpisane w status partii czy jak?...
ty byłeś kiedyś zagranicą ? jak ci dopiero włosy na klacie wyrastały to ja już na zachodzie siedziałem więc mam po równanie co było a co jest więc swoje wypociny możesz drukować mnie to nie wzrusza głąbie kapusciany.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.