Całkiem dobrze to działa tam gdzie jest jakaś cywilizacja. Na misie ponoć nie działa i jedzą dalej.
Zresztą w ciemnym lesie też by wam opadł od takich wrzasków. Zupełnie nieklimatyczne.
Przecież Polacy tak nie obią! Polacy zwykle nie chodzą bez koszulek.
ty opłacany zadaniowcu i celowy manipulatorze , ten typ bmiał wschodni akcent!!!
wiec odczep się od Polaków. Szukaj typa śród swoich braci.
[ Dodano 2024-08-20, 11:02 ]
Las rąk do pomocy hyhy.
Była podobnopo 5 rano. Więc nic dziwnego
ty opłacany zadaniowcu i celowy manipulatorze , ten typ bmiał wschodni akcent!!!
wiec odczep się od Polaków. Szukaj typa śród swoich braci.
Była podobnopo 5 rano. Więc nic dziwnego
Bandera! Jesteś ż🤬do-komunistycznym-sowietą! Precz do bezbrzeżnej mazi z której wyszedłeś doable.
U nos na podlasiu jest dokładnie tak samo !
Ukraińcy czekajo na przejściach dla pieszych i zaczepiajo kobity. Ludzie nie czekajta dłużej, zróbta coś z tym
Ja p🤬le nie wiedziałem, że Podlasie już graniczy z Ukrainą. Kiedy to oni zdążyli te Białoruś zająć???
Problem jest taki, że propaganda działa i wszystko co ze wschodu to ukr, a przecież z tamtą różne tałatajstwo przyjeżdża. Tylko jak to odróżnić? Jeszcze 3 lata temu najliczniejsi byli Białorusini.
Darcie p🤬dy to akurat mechanizm obronny. Żaba wydziela trujący śluz, skunks tryska na śmierdząco a loszka drze pizzę. Proste.
Całkiem dobrze to działa tam gdzie jest jakaś cywilizacja. Na misie ponoć nie działa i jedzą dalej.
Zresztą w ciemnym lesie też by wam opadł od takich wrzasków. Zupełnie nieklimatyczne.
Śluz to ona wydzieliła ze swojej piczy licząc na bolca
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Panienka zamiast sp🤬alać to się kręci jak gówno w przeręblu i jeszcze filmiki nagrywa. Gaz niech sobie kupi, ale taki za 100, a nie dezodorant za 20
Kibole jak są potrzebni to ich nie ma. Tylko swoich potrafią nap🤬lać.
Panienka zamiast sp🤬alać to się kręci jak gówno w przeręblu i jeszcze filmiki nagrywa. Gaz niech sobie kupi, ale taki za 100, a nie dezodorant za 20
odpowiedni dezodorant za 20pln działa jak należy i jeżeli, to niewiele ustępuje temu za 100

Chyba dowiedział się, że to Litwin i c🤬j wyjdzie z jego typowych antypolskich wysrywów
"Ludzie zróbta", a sam czemu nic nie robisz?
Napisał wyraźnie, "ludzie".