Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam pytanie. Mianowicie, już od dłuższego czasu przeglądam sadistica i nie trudno zauważyć, że dużą część filmów wrzuca Halman. Nie które zajebiste, nie które przeciętne. No ale nieważne. Pytanie jakie mnie nurtuje to dlaczego większość użytkowników wypowiada się w sposób, że tak powiem mało przychylny wobec wyżej wymienionej persony. Pytam z czystej ciekawości
To niech Cię nurtuje dalej.

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Zazdrość ich zżera.
Obejrzą a później komentują.
Nie pasuje im Halman to niech nie oglądają co wrzuca.
Albo niech sami coś wrzuca na sadola.
A nie tylko komentarze nieadekwatne do treści.
Halman to ukrainski troll. Swoją matke by oddal do wyr🤬ania ukraincom - byle by tylko zrobic ruskim na złość. Jego sposób myślenia : ukry moga gw🤬cić, kraść i rabowac w Polsce - bo ruscy jakby przyszli to by było gorsi. To taki hardcorowy wyborca pisu - dam sie wyr🤬ac pisowi, byle tylko PO nie wrocila do władzy (i na odwrót)
Halman to ukrainski troll. Swoją matke by oddal do wyr🤬ania ukraincom - byle by tylko zrobic ruskim na złość. Jego sposób myślenia : ukry moga gw🤬cić, kraść i rabowac w Polsce - bo ruscy jakby przyszli to by było gorsi. To taki hardcorowy wyborca pisu - dam sie wyr🤬ac pisowi, byle tylko PO nie wrocila do władzy (i na odwrót)
Haha jaki idiota pomysl stulejarzu... dlaczego po przyjęciu milionow ukrow nagle przypadki chorob wenerycznych wystrzelily w dużych miastach na potęgę? Jak jestes za glupi to przypomnę ci kawal :
Czym się rozni ukrainka od pizzy?
- pizze mozna zamówić bez grzybów
A kto ci kaze sie r🤬ac z nimi?
Haha jaki idiota pomysl stulejarzu... dlaczego po przyjęciu milionow ukrow nagle przypadki chorob wenerycznych wystrzelily w dużych miastach na potęgę? Jak jestes za glupi to przypomnę ci kawal :
Czym się rozni ukrainka od pizzy?
- pizze mozna zamówić bez grzybów
To ty zamawiasz dziewczyny do domu?
Porażka haahah
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie