📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Albo na tej wysokości rozrzadziło powietrze i łopaty z wirnikami go nie wychwyciły... Albo pilot wczorajszy... Ewentualnie pani ratownik robiła mu lodzika i trafiliśmy na moment spustu.
Mam pytanie. Mianowicie, już od dłuższego czasu przeglądam sadistica i nie trudno zauważyć, że dużą część filmów wrzuca Halman. Nie które zajebiste, nie które przeciętne. No ale nieważne. Pytanie jakie mnie nurtuje to dlaczego większość użytkowników wypowiada się w sposób, że tak powiem mało przychylny wobec wyżej wymienionej persony. Pytam z czystej ciekawości
Dejvidos napisał/a:
Mam pytanie. Mianowicie, już od dłuższego czasu przeglądam sadistica i nie trudno zauważyć, że dużą część filmów wrzuca Halman. Nie które zajebiste, nie które przeciętne. No ale nieważne. Pytanie jakie mnie nurtuje to dlaczego większość użytkowników wypowiada się w sposób, że tak powiem mało przychylny wobec wyżej wymienionej persony. Pytam z czystej ciekawości
To niech Cię nurtuje dalej.
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Zazdrość ich zżera.
Obejrzą a później komentują.
Nie pasuje im Halman to niech nie oglądają co wrzuca.
Albo niech sami coś wrzuca na sadola.
A nie tylko komentarze nieadekwatne do treści.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie