Dzieciak miał szczęście, a dla tego na lewym pasie ruchu, autora filmiku, wielki k🤬s karny... w ryj.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
Co wy się tak spinacie na tego autora filmu ? Tu ewidentnie zawinili rodzice , wywieźli dzieciaka z kołchozu do miasta to nie wie jak ma się zachowywać .
W tym konkretnym przypadku kamerujacy zle się zachował. Tym że stanął przed przejściem sprowokował dzieciaka do przejścia. Lepiej jakby stanął na przejściu , otworzył okno i powiedział mu parę słów.
Ale to wymaga trochę pomyślunku. Jak u ruskich to się nie dziwie. U nich śmierć drugiego to jak poranna kawa.
Ale to wymaga trochę pomyślunku. Jak u ruskich to się nie dziwie. U nich śmierć drugiego to jak poranna kawa.
necrosodomizer napisał/a:
Chodzi mu raczej o to że przepuścił dzieciaka zamiast trzymać się dupy pojazdu poprzedzającego. Chciaż z drugiej strony niewiele mógł zrobić.
Ja myślę, że chodzi mu raczej o to, że nie przejechał gnojka i zmarnował fajny materiał na harda...
Bo u ruskich prawo jazdy się kupuje,a nie zdaje. No a potem takie skutki...
@Marmadiuk, brawo. Uważałeś na kursie prawa jazdy. Czasem jednak trzeba zachować się nieszablonowo (tak to nazwijmy). Wjechać na pasy i zagrodzić małemu drogę albo nawet wyjść i go przeprowadzić jak widział, że mały się rwie a Ty akurat nie wjeżdżasz na pasy jeśli nie jesteś pewien, że ich nie opuścisz po zmianie świateł. Nagrodę od komendanta policji Twojego miasta powinieneś otrzymać. Zuch chłopak jesteś!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie