📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

Początki akceptowania pedalstwa też były takie same jak to. Niby psychiatrzy, niby, że oni tacy biedni i niezrozumiani a teraz się panoszą gdzie popadnie.
Przymusowa kastracja (alternatywnie chemiczna) dla pedofilców , zero tolerancji .
Nie ma czegoś takiego jak porządny pedofil , no chyba że już po obcięciu wacka .
Nie ma czegoś takiego jak porządny pedofil , no chyba że już po obcięciu wacka .

Kiedyś to pedofilia była na porządku dziennym. Weźmy takiego Mahometa.
Trochę racji masz, to Ci przyznaję, ale zasada jaką przytaczasz raczej tyczy się organizacji do jakich dołączasz świadomie, o dołączeniu do KK decyzja podejmowana jest za Ciebie.
A co do kapłanów. Myślę, że na początku każdy chce dobrze, dopiero później, na skutek rosnących władzy i pieniędzy chcą więcej i więcej. Czasem właśnie ta aura „pomazańca bożego" pcha ludzi do czynów bardzo naturze przeciwnych.
A co do kapłanów. Myślę, że na początku każdy chce dobrze, dopiero później, na skutek rosnących władzy i pieniędzy chcą więcej i więcej. Czasem właśnie ta aura „pomazańca bożego" pcha ludzi do czynów bardzo naturze przeciwnych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie