👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rutkowski ze mnie nie jest, ale po wnikliwej analizie profilu wstawiającej mogę stwierdzić, iż dalej będzie wrzucać filmiki "damskiego" typu . Tym bardziej, że gromki hejt i krople złotego napoju objętego kuflem spadają jak jesienne liście za ów poprawie mówiącą panią co rodzi podstawy do rychłego jej zaistnienia jej wkrótce. Pewnie będzie jak z maksiem, ledwo 5 min. na yt pobędzie i już zaraz na Sadolu...

Jakby mnie tak cały czas poprawiała cały czas to musiałbym r🤬ać za karę... zar🤬ałbym się na śmierć

Potem przychodzi człowiek do MC a ta nie wie jak frytkownice obsłużyć...tylko dlaczego to ja cierpie i czekam na frytki ?

Nie wiem ale z kazdym odcinkiem Ona coraz bardziej mnie podnieca

Przyjedź do Szkocji, zobaczysz jak potrafią spier...ić język, i w mowie, i w piśmie.

nie lubie takich szmat bo podejdziesz do takiej zagadać a ona wyżej sra niż dupe ma..... potem idą takie mądrości do sklepu po bluzke a kupują 4 pary spodni.... już nie wspominając o tym że pewnie jebie w mcdonaldzie za 1500zł wielce wyuczona studentka.... psssssssssss
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie