Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj 2022-05-18, 21:36 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dadar123 2022-05-18, 22:02 2
ruSSek to ruSSek, prosty cham, złodziej i bandyta. Już podczas II WŚ mówiono, że lepiej żyć pod niemieckim butem niż ruSSkim, bo ruSSek to nie człowiek, to głupie i bezmyślne bydlę
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-18, 23:19 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Papa_SS 2022-05-19, 0:55 1
Sadistic? Administratorzy ? kto to akceptuje ? to gówno jest
Zgłoś
Exclip 2022-05-19, 9:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2022-05-19, 12:48 1
Dzisiaj napisał/a:

Donieck – miasto we wschodniej części Ukrainy. Czy to przypadkiem nie smierdzący ukr a nie zaden kacap? O ile mi wiadomo donieck to przeciez czesc ludobojcow z wolynia....

O, ruski trol już kwiczy! Ile dzisiaj rubelków za wpis? 34905734086793405679340? Czyli w przeliczeniu pisiąt groszy?
Zgłoś
baronturbina 2022-05-19, 14:17
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-19, 18:04 1
Zgłoś
baronturbina 2022-05-21, 13:51
Zgłoś
Huherko 2022-05-21, 18:46
TiIg_Die_Schmach napisał/a:

Russki Mir w pełnej krasie. Donieck, Ludowa Republika Donbabwe.

Szczerze, to on jest o jeden zwój mózgowy dalej niż przeciętny czarny - czarny by nasrał na środku chodnika, żeby każdy mógł w to wleźć, a ten to chociaż do śmietnika nasrał. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który chociaż raz gdzieś w krzakach nie zostawił czegoś jak go przycisnęło.
Zgłoś
gagatek690 2022-05-21, 19:00
mwaski napisał/a:

O, ruski trol już kwiczy! Ile dzisiaj rubelków za wpis? 34905734086793405679340? Czyli w przeliczeniu pisiąt groszy?

hahaha to było dobre. żałuję że nie kupiłem kupiłem rubli w kantorze zaraz po rozpoczęcie " wojny" . w marcu kurs 0,03 za peelena teraz 0,07. łatwy i szybki zarobek. A tak tylko można się pośmiać z debili którzy nie ogarniają geopolityki i finansów i nadal myślą że 34905734086793405679340 rubli to 50 groszy. Lepiej żeby już rubel nie szedł w górę bo tren ruski gaz co go od Niemców kupujemy będzie jeszcze droższy i większości poliniaków dupy zimą pomarzną.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem