📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruSSek to ruSSek, prosty cham, złodziej i bandyta. Już podczas II WŚ mówiono, że lepiej żyć pod niemieckim butem niż ruSSkim, bo ruSSek to nie człowiek, to głupie i bezmyślne bydlę

Dzisiaj napisał/a:
Donieck – miasto we wschodniej części Ukrainy. Czy to przypadkiem nie smierdzący ukr a nie zaden kacap? O ile mi wiadomo donieck to przeciez czesc ludobojcow z wolynia....
O, ruski trol już kwiczy! Ile dzisiaj rubelków za wpis? 34905734086793405679340? Czyli w przeliczeniu pisiąt groszy?
TiIg_Die_Schmach napisał/a:
Russki Mir w pełnej krasie. Donieck, Ludowa Republika Donbabwe.
Szczerze, to on jest o jeden zwój mózgowy dalej niż przeciętny czarny - czarny by nasrał na środku chodnika, żeby każdy mógł w to wleźć, a ten to chociaż do śmietnika nasrał. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który chociaż raz gdzieś w krzakach nie zostawił czegoś jak go przycisnęło.
mwaski napisał/a:
O, ruski trol już kwiczy! Ile dzisiaj rubelków za wpis? 34905734086793405679340? Czyli w przeliczeniu pisiąt groszy?
hahaha to było dobre. żałuję że nie kupiłem kupiłem rubli w kantorze zaraz po rozpoczęcie " wojny" . w marcu kurs 0,03 za peelena teraz 0,07. łatwy i szybki zarobek. A tak tylko można się pośmiać z debili którzy nie ogarniają geopolityki i finansów i nadal myślą że 34905734086793405679340 rubli to 50 groszy. Lepiej żeby już rubel nie szedł w górę bo tren ruski gaz co go od Niemców kupujemy będzie jeszcze droższy i większości poliniaków dupy zimą pomarzną.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie